Primer tràiler de la nova versió de 'La bella i la bèstia'

La pel·lícula protagonitzada per Emma Watson s'estrenarà el 17 de març del 2017

Vídeo teaser de The Beauty and the Beast (La bella i la bèstia) amb Emma Watson (2017) / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Disney segueix reciclant el seu catàleg de clàssics animats en imatge real (més una generosa dosi d'efectes especials). Quan encara ressona l'èxit de taquilla d''El llibre de la selva', 'El llibre de la selva',l'estudi ha difós el primer tràiler, a falta encara d'un any per a l'estrena, de l'adaptació de 'La bella i la bèstia' que protagonitzen Emma Watson i Dan Stevens.

La pel·lícula s'estrenarà el 17 de març, dirigida per Bill Condon, un director amb una filmografia tan variada que hi figuren films com 'Dioses y monstruos', 'Kinsey', 'La saga crepuscle: albada' i 'Mr. Holmes'. 

En el repartiment destaquen com a secundaris Luke Evans com a Gaston, Ewan McGregor com a Lumière, Ian McKellen com a Cogworth, Emma Thompson com a Mrs. Potts, Kevin Kline com a Maurice.

Notícies relacionades

Fins ara, només 'El llibre de la selva' s'ha acostat a l'èxit de crítica i taquilla que va suposar la 'Alicia' dirigida per Tim Burton, despprés de dues experiències no tan rodones com 'Cenicienta', 'Maléfica' o la 'Blancaneu i la llegenda del caçador' de Universal. Entre els projectes en cartera per part de Disney hi ha un 'remake' de 'La sirenita' i la recuperació d'un personatge encara no explotat dels contes dels germans Grimm, Rosarroja, germana de Blancaneu.

Fa només dos anys, el conte de 'La bella i la bestia' va ser objecte també d'una altra adaptació amb actors reals, de producció francoalemanya i protagonitzada per Vicent Cassel Léa Seydoux.