LES REACCIONS

El món plora a Prince

Famosos com Robbie Williams, Ron Wood, La Toya Jackson, Justin Timberlake o la viuda de Bowie lamenten la mort de l'autor de 'Purple rain'

Prince interpreta Purple Rain en una versió de molt jove. / periodico

2
Es llegeix en minuts
EFE / LONDRES

La sobtada i inesperada mort de Prince als 57 anys ha causat sorpresa i consternació arreu del món. A penes una hora i mitja després de confirmar-se la mort el músic es va convertir en tendència mundial amb més de 2,8 milions de missatges de famosos però sobretot de gent anònima que lamentava la mort del 'geni de Minneapolis'. 

Entre les moltes personalitats que van expressar el seu dolor figura Robbie Williams, que el va qualificar de "geni" i va escriure al seu compte de Twitter "¿Ara Prince? No, no, no... Descansi en pau". 

El guitarrista dels Rolling Stones Ronnie Wood va afirmar que trobarà a faltar "un amic amb tant de talent". "Era un gran artista i guitarrista. Dorm bé, Prince", va afegir.

La model Iman Abdulmajid, viuda del músic britànic David Bowie, mort al gener, va assenyalar que Prince va ser "un dels talents musicals més grans" que va conèixer. "Em sento molt trista per la mort de Prince", va indicar.

Els membres de la banda Duran Duran es van mostrar "devastats" per la notícia de la mort de l'artista nord-americà. "Tenia un talent enorme del qual tots nosaltres érem admiradors", van assenyalar a Twitter.

"Déu meu, no puc creure que Prince hagi mort. Tenia un enorme, enorme talent. Descansi en pau", va afirmar per la seva part el músic anglès Billy Idol

"El món ha perdut molta màgia. Descansa en pau. Gràcies per donar-nos tant", va sostenir Katy PerryJustin Timberlake va comentar: "Estic de pedra. No pot ser real" i va publicar una poètica foto del música al seu compte d'Instagram.

La compositora i actriu Lily Allen va llançar també un missatge a les xarxes socials per rendir homenatge a Prince: "Ets una llegenda. Descansa en pau".

"Hem perdut un talent increïble. Sempre estimarem la teva música", va indicar La Toya Jackson. Per Boy George, avui és "el pitjor" dia de la seva vida.

Notícies relacionades

Als missatges de dolor i pesar es van sumar personalitats nord-americanes de tots els àmbits, com la presentadora Ellen DeGeneres, que va escriure: "Prince era brillant. Era més gran que la vida. Quin dia més trist".

L'exjugador de bàsquet Earvin Magic Johnson també va manifestar: "Va ser una verdadera llegenda i un geni musical. Podia tocar qualsevol instrument amb estil i gràcia".