ÚNICA PISTA

La màscara de Dagoll Dagom

EL PERIÓDICO anticipa el cartell del nou espectacle que prepara la companyia de Joan Lluis Bozzo

El diari sorteja entrades entre els lectors que endevinin el perfil del personatge protagonista

jcarbo33533934 m scara de dagoll dagom mascara scaramouche160414111611

jcarbo33533934 m scara de dagoll dagom mascara scaramouche160414111611

1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO anticipa la que serà la imatge de la nova creació de Dagoll Dagom. Després de l'èxit de la reposició de ‘Mar i Cel’, el musical en català més vist de tots els temps, el grup català s'ha embarcat en una nova producció que presentarà ben aviat. Aquesta màscara és, de moment l'única pista que donen sobre el contingut de la nova producció de Joan Lluis Bozzo i el seu equip.

Notícies relacionades

¿Qui s'hi amaga al darrere? Els responsables de la companyia encara no volen revelar el secret, però conviden els futurs espectadors a deixar volar la imaginació: ¿una amant despitada? ¿un polític corrupte? ¿un espadatxí altruista? ¿un bufó irreverent? ¿una reina destronada? El que sí que destaca Anna Rosa Cisquella, responsable de producció, és que l'obra no deixarà indiferent a ningú, “és un espectacle de gran format i reuneix tots els referents que sempre han caracteritzat les creacions de Dagoll Dagom: teatre per a tots els públics que unirà cultura i entreteniment”.

SORTEIG D'ENTRADES

La incògnita es desvelarà d'aquí uns dies, quan es faci la presentació pública d'aquesta nova creació que serà la gran novetat de la pròxima temporada a la cartellera del Teatre Victòria. Mentrestant, EL PERIÓDICO anima els seus lectors a endevinar quin personatge s'amaga darrere la màscara. Entre els que ho endevinin se sortejaran cinc entrades dobles per al dia de l'estrena. Per participar en aquest sorteig només s'ha d'entrar en l'apartat de sortejos de la pàgina de Facebook d'EL PERIÓDICO i endevinar quin dels perfils amaga la màscara de Dagoll Dagom.