ESFULLANT LA MARGARITA

Tarantino obre la porta a 'Kill Bill 3'

El cineasta assegura que hi ha "una possibilitat" de reprendre la sèrie amb Uma Thurman

rtapounet1689100 divendres seqüència de la pel·lícula kill bill151208184013

rtapounet1689100 divendres seqüència de la pel·lícula kill bill151208184013

1
Es llegeix en minuts

Quentin Tarantino segueix esfullant la margarida. ¿Hi haurà una tercera part de 'Kill Bill'o no? El gener del 2014, el mateix cineasta va donar pràcticament per enterrada qualsevol possibilitat de recuperar el personatge de Beatrix Kiddo, la Nòvia, interpretada per Uma Thurman. Però ara sembla que ha canviat d'opinió, o, almenys, això és el que va manifestar en una entrevista amb el periodista del canal de Youtube 'What the flick?!' Ben Mankiewicz. "Existeix, definitivament, una possibilitat", va respondre Tarantino quan el periodista li va preguntar si es podia esperar en el futur un 'Kill Bill 3'.

La principal raó que podria empènyer el director a reprendre la sèrie és la voluntat de rodar novament amb Uma Thurman. Així ho va reconèixer ell mateix en l'esmentada entrevista. "Uma i jo ens ho passaríem realment bé tornant a treballar junts". Ha passat més d'una dècada des de l'estrena de 'Kill Bill 2', prou temps, segons Tarantino, per remirar-se el seu personatge estrella. "Vaig fer que Beatrix Kiddo passés per moltes coses i per això he volgut que tingués aquest temps de pau, que pogués passar temps amb la seva filla i que disfrutés de la vida".

MORT DE CARRADINE

Els rumors sobre una eventual tercera entrega (i fins i tot una quarta) de 'Kill Bill' s'han estat succeint gairebé des de l'estrena de la segona part, el 2004. Algunes informacions van arribar a parlar d'un esbós de guió en què Bill havia sobreviscut al seu enfrontament amb la Nòvia i tornava per venjar-se'n, però la mort de l'actor David Carradine va fer anar definitivament en orri aquesta possibilitat. El mateix Tarantino va alimentar noves especulacions quan, en una trobada amb fans, va suggerir la possibilitat de donar-li el protagonisme a la filla de Vernita Green, la primera víctima de Beatrix.

Notícies relacionades

Ara com ara, l'única cosa segura és que a principis d'any (el 8 de gener a Espanya) arribarà a les pantalles la vuitena pel·lícula del director de Knoxville, 'The Hateful Eight', un 'western' protagonitzat per Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh i Samuel L. Jackson.