PROJECTE

Jaume Collet Serra portarà 'Victus' al cine

El cineasta català establert a Hollywood dirigirà l'adaptació de la novel·la d'Albert Sánchez Piñol ambientada en el setge de Barcelona del 1714

El cineasta Jaume Collet Serra, el març passat a Madrid, en la presentació d’’Una nit per sobreviure’.

El cineasta Jaume Collet Serra, el març passat a Madrid, en la presentació d’’Una nit per sobreviure’. / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

'Victus', el 'best-seller' de Albert Sánchez Piñol, serà portat al cine pel cineasta català establert a Hollywood Jaume Collet Serra. La novel·la és l'autobiografia fictícia de Martí Zuviría durant la guerra de successió i el setge de Barcelona el 1714.

Segons ha explicat a Catalunya Informació el productor i propietari dels drets audiovisuals de 'Victus', Raimon Masllorens, Collet Serra dirigirà l'adaptació del supervendes, que ja té continuació en les llibreries perquè Sánchez Piñol acaba de publicar 'Vae Victus' (La Campana).

"El Jaume és un nom inqüestionable que està fent unes pel·lícules molt grans, amb èxit als Estats Units. Té les portes obertes perquè pot presentar projectes i les grans productores l'escolten. És un nom que ens acompanyarà molt i a més és català", ha assegurat.

Collet Serra, que fa temps que sonava per dirigir aquesta ambiciosa producció, és autor de 'thrillers' d'èxit com 'Una nit per sobreviure', amb Liam Neeson, i aquest perfil pot ajudar a obrir les portes de Hollywood.

FASE EMBRIONÀRIA

Notícies relacionades

No obstant, Masllorens no volgut avançar res sobre el repartiment. "Hi ha algunes idees, però estem en una fase tan embrionària que no és bo dir-ho. Ens volem centrar a tenir un guió que atregui al màxim nombre de productores internacionals per poder-lo aixecar".

Encara que ja té director, Masllorens admet que encara es trigarà a veure 'Victus' al cine: "Estem en fase de guió. Estem treballant amb guionistes de Los Angeles que estan fent una última revisió del guió. És una pel·lícula que pretén ser gran, que ho ha de ser a nivell de producció".