'Time Out' et porta els secrets de la cuina peruana de Barcelona

La revista, que s'entrega cada divendres amb EL PERIÓDICO, parla amb Gastón Acúrio, pare de la nova cuina peruana

La portada d’aquesta setmana de la revista ’Time Out’.

La portada d’aquesta setmana de la revista ’Time Out’.

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana la revista 'Time Out', que s'entrega cada divendres gratis amb EL PERIÓDICO, t'ofereix els millors plans per disfrutar de Barcelona, en què destaca la cuina peruana de la ciutat amb l'entrevista a Gastón Acúrio, que pronostica el gran futur d'aquesta cuina.

A més, hi trobaràs l'entrevista al duo Za! en motiu del seu cinquè àlbum 'Loloismo', i el documental de David Prowse, "I am your father".

Notícies relacionades

També recull una entrevista amb Carlos Santos i Mònica López, que ens parlen de "Patetisme Il·lustrat'' , descobriràs les cases Amatller i Lleó i Morera, dos espais encara bastant desconeguts, i comptaràs amb la 'performace' participativa de Carla Rovira, que parla del dolor amb nens a 'Most of all, you've got to hide it from the chicks'.

Finalment, hi trobaràs una entrevista amb Sebastià Roig, que ens presenta 'Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols', descobriràs l'Hoja Santa, et top mex dels mexicans barcelonins, i també el 'Pirineu en boca', el rebost dels Pirineus amb productes d'elaboració artesanal i carns autòctones ecològiques.

Temes:

Gastronomia