UN REGAL PER ALS FANS

El retorn d'Adele

En una pausa del programa 'The Factor X', ahir a la nit, van sonar 30 segons de la que podria ser la nova balada de la jove diva britànica

Durant una pausa de ’Factor X’ britànic, es va donar a conèixer uns segons del que podria ser la nova cançó d’Adele. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Els fans d'Adele, que són legió, estan d'enhorabona. Aquest diumenge a la nit es va donar a conèixer un petit avanç del que serà el nou treball de la jove cantant britànica, '25', que diuen que sortirà a la venda el 20 de novembre (data encara per confirmar).

Ahir a la nit, durant una pausa del programa 'The X Factor', a la tele anglesa, va sonar la que podria ser la nova cançó de la cantant, 'Hello!'. De nou una balada, el terreny on millor es troba. La lletra anuncia el retorn de l'artista de '21', el seu anterior treball, del qual es van vendre 30 milions de discos: 

"Hello, it's me / I was wondering if after all these years you'd like to meet / To go over / Everything / They say that time's supposed to heal ya / But I ain't done much healing" ("Hola, sóc jo. Em preguntava si després de tots aquests anys t'agradaria que ens veiéssim per repassar-ho tot. Diuen que el temps se suposa que et cura però jo no m'he curat gaire").

PUNTS SUSPENSIUS

Notícies relacionades

La lletra va aparèixer en una pantalla en negre i va acabar amb uns punts suspensius.

Adele està fora d'escena uns anys, des que va interpretar 'Skyfall', el tema per a la pel·lícula de James Bond del mateix nom, del 2012.

Temes:

Adele Música