Estopa anuncia un concert a Barcelona per al 27 de novembre

El duo de Cornellà presenta els temes del seu nou disc 'Rumba a lo desconocido'

ELPERIÓDICO és punt de venda exclusiu a partir de divendres i fins diumenge

Disc d’Estopa, aquest 2015.

Disc d’Estopa, aquest 2015.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

    

El concert de presentació a Catalunya del nou disc d'Estopa ja té data. Serà el divendres 27 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. David i José Manuel Muñoz pujaran a l'escenari per cantar els temes de ‘Rumba a lo desconocido’, el nou treball que ells mateixos han produït.

EL PERIÓDICO serà punt de venda anticipada a partir de les 10.00 hores de divendres. Les entrades es podran adquirir al domini estopa.elperiodico.com (http://estopa.elperiodico.com). El preu de les entrades oscil·la entre els 28 euros de les localitats més assequibles i els 42 euros de la zona numerada més pròxima a l'escenari. També hi haurà un abonament VIP a 60 euros. En tots els casos s'hi han d'incloure les despeses de gestió de la venda.

Notícies relacionades

El duo de Cornellà inicia aquesta tardor la gira nacional per promocionar el seu disc, una gira que arriba avalada per l'èxit del seu primer 'single' ‘Pastillas para dormir’. Amb aquest disc Estopa ha iniciat un emocionant viatge musical produint el seu disc ells mateixos i a la vegada fent equip amb Rafa Sardina, guanyador de 12 premis Grammy que ha col·laborat amb Stevie Wonder, Michael Jackson, Elvis Costelo, i Cheche Alara, també guardonat amb diversos Grammy i col·laborador de grans de la música.

L'escenari del Palau Sant Jordi viurà el 27 de novembre, a partir de les 21.00, una nit plena de "rumbarock"’, que és com Estopa defineix l'estil d'aquest últim treball. A més, David i José Manuel repassaran els seus grans èxits, que ja són himnes de la història de la música d'aquest país. El de Barcelona serà el tercer concert de la gira, que s'iniciarà a Màlaga una setmana abans i que ja té actuacions confirmades a València, Madrid, Saragossa, Granada, Bilbao i Santander.