CÒMIC

El Mortadel·lo amb Bárcenas de convidat ven 10.000 exemplars el seu primer dia

A la tirada inicial de 50.000 exemplars de la nova aventura creada per Francisco Ibáñez se n'afegeix una reimpressió de 40.000

1
Es llegeix en minuts

Les xifres de Mortadel·lo i Filemó han viscut una setmana tan trepidant com les seves aventures. El nou àlbum protagonitzat per la mítica parella de detectius de la T.I.A, 'El tresorer' (Ediciones B), on segueixen els passos del tresorer del Partit Papil·lar, sospitosament semblant a Luis Bárcenas, va arribar aquest dimecres a les llibreries i va aconseguir el rècord de més de 10.000 exemplars venuts en un sol dia. A la tirada inicial de 50.000 exemplars i davant la demanda dels llibreters ja s'ha realitzat una reimpressió de 40.000 exemplars més.

Notícies relacionades

Es tracta de l'àlbum número 200 de la sèrie, que dimarts va presentar el seu creador, Francisco Ibáñez, a MadridFrancisco Ibáñez. Als rànquings de Casa del Llibre i Amazon ja figurava aquest dimecres com el llibre més venut a Espanya.

En aquesta nova aventura, el Súper encarrega a Mortadel·lo i Filemó localitzar els diners desapareguts de la tresoreria del partit al Govern, en què manen molt el ministre del Peculi, Mamerto Rojoy i Demetria Costipal, i que sospiten del seu tresorer, que fa una escapadeta amb la seva cobejada cartera a les illes Seiselles, al banc de les quals el reben amb banda de música i alfombra vermella.