retorn del cantant a la platja del Fòrum

La guinda del Hard Rock Rising

1
Es llegeix en minuts

Feia més d'una dècada que no el  vèiem a Barcelona, i Robbie Williams farà doblet aquest any a la capital catalana, ja que tornarà com una de les estrelles del festival Hard Rock Rising, que celebrarà la seva primera edició el 24 i 25 de juliol a la platja del Fòrum. Williams encapçalarà, el dia 25, la segona jornada d'una mostra en la qual actuaran Lenny Kravitz, Kings of Leon, Juanes i Avicii, entre altres figures del pop, el rock i l'electrònica. La programació completa encara no està tancada.

Hard Rock Rising, relleu del festival Hard Rock Calling, que va tenir lloc durant vuit estius a Hyde Park, Londres, s'estrenarà aquest estiu a Barcelona després que fossin descartades altres candidates a acollir-lo, capitals europees com París, Berlín i Roma.

Notícies relacionades

L'actuació de Robbie Williams s'enquadrarà en l'extensió, l'estiu que ve, del seu Let me entertain you tour, orientada aquesta vegada al circuit de festivals, amb places reconegudes i multitudinàries com Pinkpop (Landgraaf, Holanda), el Lucca Festival (Itàlia) i Sziget (Budapest). El Hard Rock Rising se celebrarà en un recinte a la platja del Fòrum i el parc de la Pau, a Sant Adrià de Besòs, amb una capacitat de 40.000 persones.

POLSERA MONEDER / El festival barceloní hereta, del seu predecessor londinenc, la vocació d'arribar al gran públic amb una oferta d'ampli espectre. Les entrades d'aquesta primera edició (61 euros el tiquet d'un dia; 96 l'abonament) ja estan a la venda. A l'interior del recinte, la mostra serà pionera a Espanya en l'ús del sistema RFID,  en què els assistents disposaran d'una polsera moneder recarregable per pagar sense diners en metàl·lic.