PRÒXIM RODATGE

Emma Suárez i Adriana Ugarte, noves muses d'Almodóvar

Les dues actrius protagonitzaran 'Silencio', la nova pel·lícula del cineasta manxec

Emma Suárez coprotagonitzarà el nou film d’Almodóvar.

Emma Suárez coprotagonitzarà el nou film d’Almodóvar. / {EFE} / NACHO GALLEGO

1
Es llegeix en minuts

Pedro Almodóvar ja té noves muses per a l'univers femení que reflectirà en la seva nova pel·lícula, 'Silencio', que es començarà a rodar al maig. Es tracta d'Emma Suárez i Adriana Ugarte, que interpretaran el mateix paper protagonista, però en edats diferents.  

Notícies relacionades

'Silencio' explica la història de Julieta des del 1985 fins avui, i parla, segons la nota de premsa, del destí inevitable, del complex de culpa i d'aquest misteri insondable que fa que abandonem les persones que estimem i que les esborrem de la nostra vida com si mai haguessin significat res. I del dolor que aquest abandonamet provoca a la víctima.

Després de la comèdia coral 'Los amantes pasajeros', Almodóvar ha concretat el repartiment del nou film, que es rodarà a les Ries Altes gallegues, a la Serra de Huelva, a Madrid i al Pirineu aragonès. Entre els actors secundaris hi ha Daniel Grao (la parella de la protagonista), Joaquín Notario (el pare), Blanca Parés (la filla), Inma Cuesta, Rossy de Palma, Nathalie Poza, Pilar Castro, Michelle Jenner, Darío Grandinetti i Susi Sánchez.