EL 13 DE MARÇ

Disney estrena el tràiler del curt 'Frozen fever'

Mentre arriba la seqüela del film, Elsa i Ana tornaran als cines gairebé alhora que 'Ventafocs', l'última de la factoria del ratolí

El pròxim 13 de març Elsa i Ana tornaran als cines. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

¿Algú es pensava que l'èxit de 'Frozen' es quedaria aquí, que Disney no sabria aprofitar el filó? És clar que sí. La factoria dels somnis infantils seguirà rendibilitzant la història de les germanes Elsa i Ana amb un nou curt d'animació,' Frozen fever', que serà als cines el 13 de març, just uns dies abans que la casa del ratolí Mickey estreni per la seva última fantasia: la 'Ventafocs' de carn i ossos, dirigida per Kenneth Branagh, i interpretada per Lily James (Downtown Abbey), Richard Madden (Robb Stark a 'Juego de tronos'), Cate Blanchett ('El hòbbit') i Helena Bonham Carter ('El discurs del rei').

Notícies relacionades

Mitjans nord-americans, com 'Vanity Fair', ja han difós el 'teaser' del curt, que conté una miqueta de tots els elements que van fer triomfar la pel·lícula. Mentre n'arriba una suposada seqüela en versió allargada --encara no confirmada--, d'aquí uns dies se'n podrà assaborir un avançament: una mica d'amor fraternal, una cançó enganxosa i un ninot de neu adorable. També tornarem a veure el monstre de la neu, Kristoff, i el botiguer i propietari d'una sauna, que, segons 'Vanity', podria ser part de la primera parella homosexual en la història de Disney.

El film 'Frozen', guanyador de dos Oscars a la millor pel·lícula animada i a la millor cançó original, 'Let it go', ha recaptat 1.056 milions d'euros. Es va estrenar el 27 de novembre del 2013 i s'inspira en el conte original de Hans Christian Andersen 'La reina de les neus".

Temes:

Disney