polèmica a les xarxes

Gwyneth Paltrow escandalitza per divulgar la bondat dels rentats vaginals amb vapor

L'actriu defensa a Instagram els efectes beneficiosos del tractament íntim per netejar l'organisme

A la cinta de  ’Thanks for sharing’ (’Gràcies per compartir-ho’), Gwyneth Paltrow apareix amb suggerents conjunts de llenceria de puntes i lliguer.

A la cinta de  ’Thanks for sharing’ (’Gràcies per compartir-ho’), Gwyneth Paltrow apareix amb suggerents conjunts de llenceria de puntes i lliguer.

1
Es llegeix en minuts

Gwyneth Paltrow ha tornat a escandalitzar els puritans del món al defensar la bondat dels tractaments de neteja vaginal amb vapor. "T'asseus en el que és bàsicament un minitron i una combinació d'infrarojos i vapor et netegen l'úter". L'actriu, defensora de dietes alimentàries alternatives, gimnàstica original i cos finament esculpit es mostra partidària ara d'ampliar les cotes de netedat als llocs més recòndits del seu cos. 

El tractament que proposa és bàsicament la introducció de vapor a temperatura controlada a la vagina. Paltrow descriu l'assumpte com una forma d'equilibrar els nivells femenins d'hormones, relaxació maximitzada a l'estil de qualsevol massatge gairebé eròtic, punt que ha provocat especialment la polèmica entre els seus tradicionals crítics.

LA MÉS ODIADA

El consell de Paltrow, accessible a través d'Instagram, consolida encara més la seva mala fama entre les actrius de Hollywood. Sol aparèixer a la llista de les més odiades, potser per ser una de les més excèntriques. Sortir de la norma sembla tenir poc premi de popularitat als EUA.

Notícies relacionades

El cert és que el consell de Paltrow xoca amb els veredictes d'alguns metges que dubten que el tractament de neteja extrema de l'úter sigui convenient, fins i tot que pugui arribar a ser perjudicial. En qualsevol cas no hi haestudis clars sobre el particular. 

NETEJA DE CÒLON

No és solament la vagina la que es pot netejar de manera profunda. També el còlon és objecte de neteges en profunditat en múltiples centres de bellesa. Una inadequada alimentació, l'escassetat de fibra, la falta d'exercici, l'estrès i els problemes emocionals poden causar disfuncions de l'aparell digestiu. La neteja de còlon permet evitar la fermentació de matèria fecal que es queda ancorada a les parets de l'intestí. Els experts descriuen el tractament com a desintoxicació de l'organisme mitjançant la injecció d'aigua filtrada ozonitzada al còlon, a una determinada pressió i amb una cànula especial durant 45 minuts. 70 litres d'aigua solen ser suficients per a la neteja completa. La proposta de Paltrow va en la mateixa línia. Diuen dels dos tractaments que són agradables per al pacient, el qual es troba relaxat i detecta, des de la primera aplicació, una sensació de benestar i lleugeresa orgànica. Tot molt en la línia que propugna el blog de Paltrow.