el cantant espanyol més internacional

Julio Iglesias desmenteix els rumors sobre la seva retirada dels escenaris

"Seguiré cantant fins que em mori i vulgui la gent que canti", assegura l'artista

Julio Iglesias en un concert a Barcelona l’any 2013.

Julio Iglesias en un concert a Barcelona l’any 2013. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Julio Iglesias ha desmentit aquest dimarts rumors que circulen als mitjans sobre la seva retirada dels escenaris, una possibilitat que l'artista espanyol més internacional ni es planteja.

"De retirar-me, absolutament res. Cantaré més que mai", ha assegurat l'artista, que està immers en una llarga gira mundial amb el mateix intens ritme de feina d'aquests anys.

Iglesias, que va rebre el 2013 el trofeu Guinness Rècords a l'artista llatí que més discos ha venut al món, ha reiterat: "Seguiré cantant fins que em mori i vulgui la gent que canti".

El desmentiment categòric de Julio Iglesias, de 71 anys, surt al pas dels rumors que assenyalen que l'artista madrileny podria abandonar els escenaris aquest any.

"Mentre la gent, de Finlàndia a la Xina, vulgui que canti" seguiré recorrent els escenaris de tot el món, ha postil·lat l'artista, que ha venut més de 300 milions de discos.

Notícies relacionades

Per al 2015 ja té programats nombrosos concerts, alguns d'ells als Estats Units, a la ciutat de Clearwater (costa oest de Florida), els pròxims 25 i 26 de febrer.