Una versió inèdita d'Elvis Presley de 'Just can't help believin' es publica en un ambiciós recopilatori

La peça es va gravar en un concert que el malaguanyat cantant va oferir a Las Vegas l'estiu del 1970

Elvis Presley, cantant {’Just} {can’t} help {believin}’’. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

El tema inèdit d'Elvis Presley 'Just can't help believin', gravat en directe des de Las Vegas, acaba de veure la llum. Es tracta de la peça escollida com a avançament de la caixa recopilatòria 'Elvis: That's the way it is (Edició Deluxe), l'àlbum i el documental realitzat pel 'Rei' el 1970 i que es publiquen junts per primera vegada en aquesta edició de luxe (vuit compactes i dos DVD).

El 'pack' inclou la versió ampliada de l'elapé original, sis concerts complets del cicle de concerts d'Elvis a Las Vegas l'estiu del 1970, gravacions rares d'assajos, l'edició per a cines del 1970, un llibre de 80 pàgines amb fotografies inèdites, records i informació sobre el procés de gravació.

A la venda el 5 d'agost

El 1970, els fans d'Elvis Presley van rebre amb entusiasme l'arribada de dos esdeveniments culturals: un va ser l'àlbum; l'altre, el llargmetratge documental del concert anomenat 'Elvis: That’s the way it is'. Des d'aleshores, els aficionats a Elvis han estat esperant una edició que inclogués les dues obres: l'àlbum i la pel·lícula. El 5 d'agost vinent, la divisió de catàleg de Sony Music Entertainment publicarà per fi aquesta caixa recopilatòria i col·leccionable alhora.

Originalment editat amb RCA Records el novembre del 1970, 'Elvis: That's the way it is' combinava vuit temes d'estudi, gravats a Nashville, i quatre cançons enregistrades en directe a Las Vegas durant la temporada 'Summer Festival' en què Presley va actuar a l'International Hotel a Las Vegas el 1970 per crear el que All Music Guide ha citat com "... del millor d'Elvis..." i "un treball que resulta essencial per a tots els fans del músic; tant per als seguidors més acèrrims com els menys fanàtics".

Notícies relacionades

Aquest original inclou les apassionades versions de 'You don’t have to say you love me', prèviament un 'hit' de Dusty Springfield; 'You’ve lost that lovin’ feelin', que The Righteous Brothers van fer famosa en el seu moment, i la brillant interpretació de la cançó de Simon & Garfunkel 'Bridge over troubled water'.