GIRA EUROPEA DEL '14 ON FIRE TOUR'

Els Rolling Stones actuaran al Bernabéu el 25 de juny

Les entrades per a l'únic concert espanyol de la mítica banda de rock costaran entre 85 i 225 euros

El concert de Madrid serà l’únic de la seva gira a Espanya. / FOTO: AFP / VÍDEO: EFE

1
Es llegeix en minuts

La promotora Doctor Music Concerts ha confirmat aquest migdia que els Rolling Stones faran al Santiago Bernabéu, de Madrid, el 25 de juny vinent l'únic concert a Espanya de la gira 14 On Fire Tour. Setmanes enrere s'havia especulat amb aquest concert, però en un altre escenari, el Vicente Calderón de l'Atlètic de Madrid, però finalment s'ha confirmat un recinte més gran. Les entrades es posaran a la venda a partir del 2 d'abril amb uns preus entre 85 i 225 euros amb seient reservat, i 99 euros per a les de pista. En aquest espai també hi haurà una zona Pista Premium amb un preu de 199 euros.

Notícies relacionades

La nova gira dels Stones, que es produeix sense que hagin editat un nou àlbum, arribarà a Europa durant els mesos de maig, juny i juliol. A Lisboa, per exemple, actuaran el 29 de maig dins del desè aniversari del Rock in Rio amb unes entrades a un preu de 69 euros. El Pinkpop Festival d'Holanda va esgotar totes les entrades en tan sols 30 minuts, el Werchter Classic Festival de Bèlgica ho va fer en una hora, i l'actuació a Roma, en dues. L'expectació per veure el veterà grup va arribar també a les ciutats alemanyes de Berlín i Düsseldorf, que van penjar el cartell de 'sold out' en tan sols 8 i 25 minuts respectivament.

La banda compartirà amb generacions de fans un xou carregat de grans èxits com “Gimme shelter”, “Paint it black”, “Jumping jack flash”, “Tumbling dice”, “It’s only rock'n'roll'. L'anunci d'aquesta actuació a Madrid es produeix dies després de la consternació que ha provocat el suïcidi de L'Wren Scott, la companya sentimental de Mick Jagger durant 13 anys. El succés ha provocat la suspensió de la gira del grup per Austràlia i Nova Zelanda.