Calle 13, Zaz i Vetusta Morla, primeres confirmacions del Cruïlla Barcelona 2014

La vuitena edició del festival tindrà lloc l'11 i 12 de juliol

1
Es llegeix en minuts

Calle 13, Vetusta Morla i Berri Txarrak, i les cantants Zaz i Imelda May protagonitzen les primeres confirmacions de la vuitena edició del Festival Cruïlla Barcelona, que se celebrarà l'11 i 12 de juliol a Barcelona.

Segons l'organització, les primeres confirmacions serveixen "per anar obrint boca" i pretenen ser una mostra estilística del cartell d'aquest any, a l'espera de la presentació de la llista definitiva de participants al març.

Els primers noms revelats "segueixen la línia artística" per la qual el festival aposta des de la seva primera edició, amb la premissa de trencar totes les fronteres estilístiques i barrejar grups cantautors sense complexos.

Calle 13 portarà al Cruïlla les seves barreges de rap, rock, merengue, reggaeton, cúmbia i qualsevol gènere que es pugui utilitzar per explicar una història amb lletres satíriques que amaguen problemes socials i polítics d'actualitat.

Notícies relacionades

Els madrilenys Vetusta Morla tocaran temes dels seus quatre àlbums editats per ells mateixos amb l'objectiu de tenir una carrera al marge de la indústria discogràfica, i la banda navarresa Berri Txarrak celebrarà el seu 20è aniversari al festival, on tocarà els temes més emblemàtics dels seus set discos.

La francesa Zaz protagonitzarà el seu primer concert a Espanya, en què oferirà els seves mescles de jazz, blues i música llatina, mentre que la irlandesa Imelda May farà ballar tots els assistents amb el seu rock clàssic.