ADAPTACIÓ TERRORÍFICA

Segon tràiler de 'Maléfica', la nova adaptació de Disney amb Angelina Jolie

La nova adaptació del clàssic d'animació de Disney 'La bella dorment' arribarà a la cartellera el 30 de maig

Angelina Jolie, la nova dolenta dolentíssima i bellíssima de Disney. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Diversos portals especialitzats en cine han publicat aquest cap de setmana el segon tràiler oficial de la pròxima pel·lícula de Disney, 'Maléfica', que protagonitza Angelina Jolie.

Al vídeo apareixen diversos moments del clàssic 'La bella dorment', en què es basa el nou film, que se centra en una de les dolentes més dolentes i belles de l'univers Disney, Maléfica. Així, s'hi pot veure el moment en què les fades li concedeixen les virtuts a la petita princesa Aurora o el petó que li fa el príncep quan està adormida.

La nova i esperada adaptació, que s'estrenarà a Espanya el 30 de maig, explica la història de Maléfica, que en el seu dia va ser una noia de cor pur amb una infància feliç en un pacífic bosc. No obstant, l'arribada d'un exèrcit al seu regne i una vil traïció trunca el projecte de dona ideal al qual apuntava Maléfica. El seu cor es tornarà dur com una roca.

Versió tenebrosa

La nova producció de Disney presenta una nova visió, més negra i tètrica, del clàssic estrenat el 1959.

Notícies relacionades

A més d'Angelina Jolie en el paper de Maléfica, a la pel·lícula podrem veure moltes altres cares conegudes, com Elle Fanning ('Súper 8'), que serà la jove princesa Aurora; Sharlto Copley ('District 9'), el rei Stefan; o Juno Temple ('El caballero oscuro: La leyenda renace'), Lesley Manville ('Secrets i mentides') i Imelda Staunton ('El secreto de Vera Drake'), que donaran vida a les tres fades protectores d'Aurora.

El director de 'Maléfica' és Robert Stromberg (guanyador de dos Oscars pel seu treball al capdavant del disseny de producció d''Avatar' i 'Alicia en el país de les maravillas').