El vermell i el negre manen a l'alfombra dels Globus d'Or

L'Armani amb puntes i transparències de Cate Blanchett, considerat un dels grans encerts estilístics de la gala

Lupita Nyong'o, amb un disseny de Ralph Lauren, i Amy Adams, dues de les que han acaparat més mirades

Cate Blanchett, amb un Armani negre amb puntes i transparències. / Jordan Strauss (Jordan Strauss/Invision/AP)

Cate Blanchett, amb un Armani negre amb puntes i transparències.
Lupita Nyong’o, amb un disseny en vermell de Ralph Lauren.
Amy Adams, espectacular de vermell amb un model de Valentino.
Emma Watson, amb un disseny de Dior en vermell.
Jessica Chastain, de negre, i Taylor Swift, de vermell, a l’arribar a la gala.
Jennifer Lawrence, amb un disseny en blanc de Dior, i Drew Barrymore, amb un model floral de Monique Lhuillier.
Elsa Pataky, amb el seu marit, Chris Hemsworth, també ha optat pel negre.
Olivia Wilde, embarassada, amb un ajustat vestit verd de Gucci.
Julia Roberts, amb un model en blanc i negre de Dolce & Gabbana.

/

1
Es llegeix en minuts

Cate Blanchett, de negre, i Lupita Nyong'o Amy Adams, totes dues de vermell, han acaparat les mirades sobre l'alfombra vermella de la 71a edició dels Globus d'Or que ha començat passada per aigua per un problema en el sistema de reg de l'hotel Beverly Hilton de Los Angeles. Ha estat una gala en què han dominat precisament aquests colors, el vermell i el negre, en els vestits elegits per les estrelles.

Blanchett, millor actriu de drama per 'Blue Jasmine', ha lluït un Armani negre amb puntes, transparències i l'esquena escotada que ha estat considerat pels experts en moda com un dels grans encerts estilístics de la festa. També han anat de negre Juliana Marguiles, Zoe Saldaña, Jessica Chastain i la colombiana Sofía Vergara, que ha convençut amb un disseny de Zac Posen i un espectacular collaret maragda de Lorraine Schwartz.

Lawrence i Bullock no convencen

Els vermells, a joc amb l'alfombra, també han estat molt recorreguts. I ha estat l'actriu kenyana nascuda a Mèxic Lupita Nyong'o, candidata a millor actriu secundària en drama per '12 anys d'esclavitud', la que ha deixat empremta amb un vestit amb capa de Ralph Lauren. El mateix color han lluït en els seus estilismes, amb més o menys encert, Amy Adams, Emma Watson, Taylor Swift o Julia Louis-Dreyfus.

No ha convençut com altres vegades Jennifer Lawrence, que ha anat a la gala amb un Dior blanc. Tampoc Sandra Bullock i el seu tricolor Prabal Gurung, ni Lena Dunham amb un ajustat Zac Posen groc.

Desfilada d'embarassades

Notícies relacionades

Entre les estrelles embarassades ha cridat l'atenció Drew Barrymore, amb un vestit floral Monique Lhuillier. Millor impressió han deixat les futures mamàs Kerry Washington amb un Balenciaga platejat, Olivia Wilde que s'ha cenyit un Gucci verd fosc, i l'espanyola Elsa Pataky, que ha posat de negre amb el seu marit, Chris Hemsworth.

L'anècdota de l'alfombra vermella ha anat a càrrec del sistema de reg del hotel Beverly Hilton. A penes una hora abans que comencessin a arribar els convidats més coneguts, el sistema d'il·luminació d'un dels equips de televisió va activar els aspersors de reg de l'accés a l'establiment i l'alfombra va quedar xopa, cosa que va obligar als tècnics a treballar contrarellotge per evitar relliscades.

Temes:

Globus d'or