Esgotades en 43,5 segons les entrades per a Monty Python

El grup britànic actuarà quatre dies més a l'O2 Arena de Londres després de l'interès suscitat pel seu retorn després de 30 anys

D’esquerra a dreta: Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Carol Cleveland, Terry Gilliam i John Cleese.

D’esquerra a dreta: Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Carol Cleveland, Terry Gilliam i John Cleese. / AFP / LEON NEAL

1
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE / Londres

En un temps rècord de menys d'un minut, 43,5 segons, s'han venut les 20.000 entrades disponibles per assistir al retorn del grup humorístic Monty Python a l'O2 Arena de Londres l'1 de juliol. Quan el mític grup d'humor britànic va anunciar el seu retorn després de 30 anys la setmana passada, es va dir que farien una única actuació.

Ara, comprovat l'enorme interès que ha suscitat el seu retorn, el grup ha ampliat les seves actuacions amb quatre dates més a principis de juliol, també a l'O2 Arena. Les entrades venudes oscil·laven entre 26 i 95 lliures, 31 i 114 euros.

Enmig d'una gran atenció mediàtica d'un dels grups més exitosos del cine i la televisió, els cinc humoristes van oferir una roda de premsa a Londres per donar a conèixer el seu retorn després de 30 anys des que van fer la seva última pel·lícula 'El sentido de la vida'.

Eric Idle, Michael Palin, John Cleese, Terry Gilliam Terry Jones van fer broma entre ells mentre l'actor Warwick Davis va ser l'encarregat de donar per començada la presentació, dient entre rialles que l'espectacle se celebraria a Qatar. Amb ells també hi havia Carol Cleveland, l'única actriu femenina que va treballar en les històries surrealistes de Monty Python's Flying Circus.

Comprovació

Notícies relacionades

En el torn de preguntes, al ser preguntats sobre per què havien decidit tornar ara i si ho feien per diners, Michael Palin va contestar que "no esperava la Inquisició espanyola", i seguidament va començar a riure sense arribar a contestar. Terry Jones va assegurar que ho feien "per comprovar que encara som divertits". Eric Idle va precisar que l'espectador pot esperar trobar en el seu xou "humor, 'pathos', música i una petita dosi de sexe a l'antiga".

Aquest serà el primer espectacle sobre un escenari que reunirà els cinc humoristes des que van actuar al Hollywood Bowl el 15 de setembre de 1980. Monty Python va aparèixer a les pantalles de la televisió britànica entre el 1969 i el 1974 i és àmpliament considerat com un grup que amb el seu humor surrealista va revolucionar la comèdia del Regne Unit. Des d'aleshores, Monty Python ha tingut a milions de seguidors de tot el món i els va catapultar tots cinc a la fama.