Alguns dels millors gags de Monty Python

Youtube conté nombrosos vídeos del grup britànic, que va aparèixer a la televisió entre el 1969 i el 1974 i va revolucionar la comèdia amb el seu humor surrealista

El Front Judaic Popular d’Alliberament, del film ’La vida de Brian’. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Amb l'humor de sempre, els cinc components del grup còmic britànic Monty Python van anunciar la setmana passada en una roda de premsa que tornaran a reunir-se l'1 de juliol del 2014 a l'O2 de Londres. Les entrades oscil·len entre 26 i 95 lliures (31 i 114 euros). Aquest dilluns han sortit a la venda i s'han esgotat en menys de 44 minuts.

Aquest serà el primer espectacle sobre un escenari que reunirà els cinc humoristes des que van actuar al Hollywood Bowl el 15 de setembre de 1980. Monty Python va aparèixer a les pantalles de la televisió britànica entre el 1969 i el 1974 i és àmpliament considerat com un grup que amb el seu humor surrealista va revolucionar la comèdia del Regne Unit. Des d'aleshores, Monty Python ha tingut milions de seguidors a tot el món i en va catapultar els cinc membre a la fama.

Notícies relacionades

Eric Idle, Michael Palin, John Cleese, Terry Gilliam i Terry Jones van fer broma entre ells mentre l'actor Warwick Davis va ser l'encarregat de començar la presentació, dient entre rialles que l'espectacle se celebraria a Qatar. Amb ells també hi era Carol Cleveland, l'única actriu femenina que va treballar en les històries surrealistes de Monty Python's Flying Circus.

Youtube està ple de gags hilarants de Monty Phyton. Hem recopilat algunes de les actuacions més visitades pels internautes.