Neix el Vida Festival

El grup Manel grava un vídeo per promocionar un nou projecte musical que acollirà Vilanova i la Geltrú

La programació inclourà noms com el mateix quartet barceloní, Will Johnson, Egon Soda i Maika Makovski

El grup Manel interpreta el tema ’Vés Bruixot’ per presentar el Vida Festival de Vilanova i la Geltrú. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL/ Barcelona

Amb els temps que corren, la notícia que neix un festival sempre és una bona nova. En aquesta cas es tracta de Vida Festival (Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú), una mostra que el 20 de juliol serà presentada oficialment i que se celebrarà el 2014. Mentrestant, per anar fent boca, els organitzadors han penjat un vídeo protagonitzat per Manel, interpretant de dalt a baix la seva original cançó 'Vés Bruixot'.

No en va Manel serà un dels reclams de la programació. Un cartell que, segons es revela en la mateixa filmació, inclourà noms com Egon Soda, Maika Makovski, Will Johnson, BeGun i vàlius. L'objectiu d'aquest nou projecte musical és, segons diu el full promocional, "donar aire a la nova cultura de l'oci, prioritzant abans que res el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l'excel·lència en els serveis".

Helicòpter teledirigit

Notícies relacionades

Al vídeo que protagonitza Manel ja hi apareixen els emplaçaments del futur Vida Festival: la Masia d'en Cabanyes i La Daurada Beach Club, amb espectaculars imatges gravades des d'un helicòpter teledirigit.

Tornant a la programació, la mallorquina Makovski es presentarà en format reduït amb motiu dels deu anys de la seva primera visita a Barcelona, i acte seguit el torn serà per a l'ex-Centromatic Will Johnson, tota una referència musical nord-americana. A destacar, sense cap mena de dubte, també la presència d'Egon Soda, amb Ricky Falkner al capdavant. Sense oblidar el talent emergent de Vàlius i la renovació electrònica de BeGun. El final de festa el posarà una sessió d'indiescabreados dj.