NOU LLANÇAMENT

Els Stones estrenen el segon senzill del seu nou àlbum

'One more shot' pertany a l'àlbum recopilatori 'GRRR!', amb què la banda celebra 50 anys de carrera

’One more shot’, la nova cançó de els Rolling Stones / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Rolling Stones han estrenat avui el segon senzill, 'One more shot',del seu àlbum recopilatori 'GRRR!', amb què celebren el 50è aniversari de la seva carrera. El single s'ha llançat a través de les emissores de ràdio de tot el món i segueix'Doom & gloom',que es va estrenar l'11 d'octubre, set anys després del seu últim material inèdit.

Notícies relacionades

Els dos temes s'han incorporat a un disc de grans èxits que sortirà a la venda dilluns que ve a la Gran Bretanya, i l'endemà a la resta del món. A continuació la mítica banda començarà la seva gira de quatre concerts a Londres i a Nova York després de cinc anys allunyats dels escenaris. L'última vegada que es va poder veureMick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ron Wood tocant en directe va ser el 26 d'agost del 2007, en la clausura de la gira de dos anys 'Bigger bang', a Londres.

Els dies 25 i 29 d'octubre, els Stones van sorprendre els seus seguidors amb dos concerts sorpresa a París que van anunciar a través del seu compte a la xarxa social Twitter, per als quals només hi va haver uns centenars d'entrades a la venda.