RUMORS CONFIRMATS

Adele canta en el nou James Bond

L'artista britànica confirma a Twitter que interpretarà el tema principal de 'Skyfall'

La imatge sobre ’Skyfall’ que Adele ha penjat al seu Twitter.

La imatge sobre ’Skyfall’ que Adele ha penjat al seu Twitter. / @OFFICIALADELE

1
Es llegeix en minuts

Per fi es confirmen els rumors. La cantant britànica Adele ha confirmat a través d'una fotografia en el seu compte de Twitter que serà la intèrpret del tema principal de la nova pel·lícula de James Bond, 'Skyfall'.  

La guanyadora de sis premis Grammy, que el juny passat va anunciar que estava embarassada, va pujar a la xarxa social una imatge en un estudi de gravació en què es veu un paper amb el nom d'una cançó que es diu 'Skyfall'.

Estrena el 26 d'octubre

El tema musical de l'última entrega de l'agent 007 ha estat compost per la cantant britànica, de 24 anys, i Paul Epworth, que va produir i va coescriure 'Rolling the Deep', un dels principals èxits d'Adele. La confirmació arriba després d'intensos rumors que col·locaven la responsable dels àlbums '21' i '19' com la favorita en les cases d'apostes per interpretar la cançó de 'Skyfall', que s'estrenarà el 26 d'octubre i que està protagonitzada novament per l'actor Daniel Craig.

Notícies relacionades

Adele segueix els passos de Jack White i Alicia Keys, que es van encarregar del tema principal d''A quantum of solace', i Chris Cornell, que va posar la veu a la primera aparició com 007 de Daniel Craig a 'Casino Royale'.

Entre les grans figures de la música que han participat en les bandes sonores de les pel·lícules de James Bond hi ha Tom Jones, Shirley Bassey i Duran Duran. Adele, una de les cantants femenines de més èxit, ha venut 22 milions de còpies del seu àlbum '21'.