TEMPORADA A MADRID

El 'Cyrano' d'Arquillué arribarà al Centro Dramátíco Nacional

L'obra que dirigeix Oriol Broggi es presentarà al Teatro Valle-Inclán del 30 de novembre al 6 de gener

Bernat Quintana i Pere Arquillué, en una escena de ’Cyrano de Bergerac’.

Bernat Quintana i Pere Arquillué, en una escena de ’Cyrano de Bergerac’. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

L'obra'Cyrano de Bergerac', de la productora barcelonina La Perla 29, farà temporada a Madrid del 30 de novembre al 6 de gener alCentro Dramático Nacional. Després de la seva brillant estrena a la Biblioteca de Catalunya, el clàssic d'Edmond Rostand que ha dirigitOriol Broggi i ha interpretatPere Arquillué farà una gira catalana i posteriorment s'instal·larà al Teatro Valle-Inclán de la capital espanyola.

En vista de l'èxit, la productora també ha decidit reposar el muntatge la temporada que ve, del 5 de març al 7 d'abril, a la nau gòtica de la biblioteca on s'ha estrenat. Amb 'Cyrano' s'ha produït un fenomen similar al viscut aquest mateix curs teatral amb 'Incendis',una altra producció de la companyia que comanda Broggi, que ha triomfat al Romea i on tornarà el pròxim Nadal.

Notícies relacionades

Dintre d'aquesta segura aposta per muntatges d'èxit,La Perla 29 també ha programat un altre dels seus muntatges més aclamats, 'Llums de bohèmia',per obrir la temporada el pròxim mes de setembre a la seva seu de la biblioteca. L'adaptació de l'obra deValle-InclánOriol va triomfar en l'edició del Grec 2011 amb la direcció d'Oriol Broggi i Lluís Soler en el paper de Lluís Soler Max Estrella.