PROMOCIÓ d'UN DOBLE Dvd A PARTIR d'aquest dissabte

EL PERIÓDICO ret tribut a Rubianes

La pel·lícula de Huerga i un dels seus xous, per 9,95€

L’actor, a ’Rubianes solamente’, en una imatge del 2003.

L’actor, a ’Rubianes solamente’, en una imatge del 2003. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Pepe Rubianes en estat pur. Aquesta és la proposta que fa EL PERIÓDICO DE CATALUNYA als lectors perquè puguin disfrutar amb les magistrals interpretacions i amb la impagable verborrea d'un còmic que va morir a Barcelona tal dia com ahir de ja fa tres anys. A partir d'aquest dissabte, i en exclusiva, el diari ofereix dos DVD: un del documentalPepe & Rubianes, de Manuel Huerga, i un altre de l'espectacleRubianes solamente, un dels xous de l'actor, una obra teatral en forma de monòleg que l'irònic i brillant humorista va estar representant durant nou anys seguits.

El preu delpackés gairebé de riure, com les interpretacions que acostumava a realitzar l'actor teatral. Per tan sols 9,95 euros, el lector pot passar un divertit cap de setmana i convertir el saló de casa en la platea d'un teatre.

Notícies relacionades

La col·lecció també inclou nombrosos extres com, entre altres,Los amigos de Pepe, El otro finaliDesmentido.La pel·lícula de Huerga, de la qual es va fer la preestrena el 21 de desembre passat, és una producció de Televisió de Catalunya i Mediapro. El cineasta, que homenatja l'actor en blanc i negre, reuneix les denominadesviudes de Rubianes, nou persones pròximes a ell, al voltant d'un sopar en què hi ha temps per a les anècdotes, els records emocionats i els moments viscuts al costat de l'intèrpret galaicocatalà, com es definia a si mateix, per haver nascut a Galícia i viure a Catalunya des de nen.

IMATGES INÈDITES/ Pel documental desfilen amics com Carles Flavià, Joan Lluís Bozzo, Joan Manuel Serrat, Joan Gràcia... i les dones que el van fer feliç. La pel·lícula, de 80 minuts de durada, inclou imatges inèdites de nombrosos moments de la seva vida i fins i tot algunes de les entrevistes que va concedir l'actor al llarg de la seva dilatada i recordada carrera interpretativa.

Temes:

Pepe Rubianes