CANVIS EN LA PUBLICACIÓ

Juliette Binoche presumeix de ser mare soltera

L'actriu francesa parla al 'DOMINICAL', que estrena disseny

Portada del ’Dominical’.

Portada del ’Dominical’.

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

"No m'he sentit més sola que qualsevol dona casada amb fills". Nova frase cèlebre de l'oscaritzada Juliette Binoche, mare soltera de dos fills (Raphaël, d'11 anys, i Hanna, de 5).

L'actriu francesa, al·lèrgica a airejar intimitats -va arribar a qualificar els periodistes de "pol·lució"-, aparca les seves reticències al DOMINICAL, que aquesta setmana actualitza la seva imatge. La intèrpret confessa en la renovada revista que no podria viure sense ser mare.

Tampoc es lamenta d'haver d'educar sola els seus fills. "Crec que fins i tot si et passes tota la vida al costat d'una mateixa persona et pots sentir molt sol a vegades, perquè és possible que aquesta altra persona sigui fora de casa sovint o tingui un punt de vista diferent respecte al que significa ser un educador".

Binoche estrena avui a Espanya Copia certificada, de l'iranià Abbas Kiarostami. Sofisticat retrat d'una relació sentimental. "El simple fet de rodar una pel·lícula amb un director com Abbas Kiarostami és un acte polític", assegura la protagonista al DOMINICAL.

Ja ho va demostrar a Cannes, on va recollir el premi a la millor actriu. De passada, Binoche va desplegar una pancarta amb el nom de Jafar Panahi, director iranià empresonat sense motiu pel règim d'Ahmadinejad. L'endemà, va ser alliberat.

Fa anys, assegura Binoche, s'hauria deixat matar per una pel·lícula. "M'importava molt més el cine que la meva pròpia vida -recorda-. L'art era el més gran, més que jo". Ja no. "Ara -afegeix- sé que el més important en aquesta vida és l'amor".

Renovació de continguts

Com ja vam avançar, la revista que s'entrega diumenge amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA estrena aquesta setmana nova imatge i continguts. Amb els canvis introduïts, la publicació tindrà un look més actual i noves seccions que li aporten més varietat i més equilibri entre peces breus i reportatges i entrevistes en profunditat.

El nou DOMINICAL s'estructura en tres blocs clarament diferenciats. El primer, ja conegut pels que han seguit la revista fins ara, és Idom, una Guia per sobreviure, que aglutina breus perfils de personatges del món de l'art, la cultura i els negocis, articles d'opinió i seccions com El vi, Tres moments i Puja i baixa.

En la nova etapa, el bloc es reforça amb espais com El món de, que revela l'imaginari de personatges que destaquen per la seva creativitat; El vídeo de la setmana, que convida a capbussar-se per la xarxa; 24 hores a..., una selecció dels llocs que no s'hauria de perdre qui pugui passar només un dia a la ciutat escollida, i Història d'un objecte, una mirada irònica a ginys que formen part de la nostra vida quotidiana.

Notícies relacionades

La secció Enciclopèdia de butxaca també experimenta una transformació: Ana Sánchez respondrà una sola pregunta cada setmana, però també explicarà l'argument d'una pel·lícula en format Twitter (menys de 140 caràcters) i la notícia que no calia publicar. Finalment, a la llista de firmes habituals (Isabel Coixet, David Trueba, Joan Barril, Andreu Buenafuente, Carme Ruscalleda, Najat el Hachmi) s'hi afegeix Pau Arenós, que cada dues setmanes descompondrà en paraules, amb l'epígraf Xerrameques, "la realitat i la irrealitat".

El segon gran bloc de DOMINICAL està format, com fins ara, per reportatges, perfils i entrevistes en profunditat. El tercer és la principal novetat de la revista. Batejat com a Espia, exposa, de forma breu i molt gràfica, les tendències en una àmplia varietat de temes: bellesa, decoració, gastronomia, moda, arquitectura, basars, estils de vida... Tot el que el lector necessita per estar a l'última.