F-1

Verstappen ha buidat el pap contra Hamilton després de l’accident de Silverstone

«Celebrar mentre soc a l’hospital és irrespectuós», afirma el pilot dels Països Baixos

Verstappen ha buidat el pap contra Hamilton després de l’accident de Silverstone

Europa Press / Antonin Vincent

2
Es llegeix en minuts

Després de l’accident amb Lewis Hamilton que l’ha deixat fora de carrera en la primera volta del Gran Premi de la Gran Bretanya Max Verstappen ha esclatat a les xarxes socials i ha acusat el britànic de posar-lo en perill amb la seva arriscada acció a la pista i de faltar-li al respecte al celebrar posteriorment la seva victòria quan el neerlandès encara es trobava hospitalitzat.

Verstappen ha explicat que es troba bé físicament, tot i que per precaució i com és normal després de patir un impacte tan fort com el d’avui en el rapidíssim revolt Copse de Silverstone, ha sigut trasllat des del centre mèdic del circuit fins a un hospital pròxim per quedar-se en observació i sotmetre’s a proves més exhaustives.

Hamilton va avançar Charles Leclerc a falta de dues voltes per al final de la carrera i va desencadenar l’eufòria dels 140.000 fans que atapeïen les grades del traçat britànic, unes imatges que van ‘irritar’ doblement Max, que segueix líder del Mundial tot i que ara per només 8 punts contra el pilot de Mercedes.

«M’alegro d’estar bé»

Notícies relacionades

«En primer lloc, m’alegro d’estar bé. Va ser tot un impacte a 51G, però em trobo millor», ha escrit Verstappen a les seves xarxes socials. «Òbviament estic molt decebut per haver sigut tret de la carrera d’aquesta manera. La sanció imposada [de 10 a Hamilton] no ens ajuda en res i no fa justícia a la perillosa maniobra que va fer Lewis a la pista», ha dit.

«Veure les celebracions després de la carrera estant encara a l’hospital és una falta de respecte i un comportament antiesportiu, però seguim endavant», ha afirmat el pilot de Red Bull. L’equip també ha mostrat la seva disconformitat amb la «massa lleu» penalització imposada a Hamilton i el seu director Christian Horner ha dit que no descarten presentar una apel·lació, «tot i que sembla tot decidit i ho tenim difícil». Sens dubte, l’incident portarà ‘cua’ els pròxims dies.