EL NEERLANDÈS, FORA DE CURSA

Bandera vermella a Silverstone per un brutal accident de Verstappen i Hamilton

Els dos pilots s’han tocat en el revolt Copse i el líder del Mundial s’ha estavellat contra les barreres de protecció

Bandera vermella a Silverstone per un brutal accident de Verstappen i Hamilton

F1

1
Es llegeix en minuts

Max Verstappen i Lewis Hamilton han protagonitzat un esgarrifós accident en la primera volta del Gran Premi de la Gran Bretanya que ha obligat a mostrar bandera vermella als comissaris de la FIA, que estan estudiant ara mateix les imatges per decidir si hi ha sancions o es considera incident de cursa. El pilot neerlandès, que ha sortit des de la ‘pole’ i ha mantingut un acarnissat pols amb el britànic en els primers revolts, s’ha estavellat a gran velocitat al revolt Copse de Silverstone

Notícies relacionades

L’impacte contra les barreres de seguretat ha sigut molt violent, però afortunadament Max ha sortit pel seu propi peu del cotxe, tot i que coixejant, i ha sigut traslladat al centre mèdic del circuit. Mentrestant, Hamilton ha seguit en pista però reportant danys al seu Mercedes. Els seus mecànics han tingut temps per reparar-los, ja que la carrera ha sigut aturada.

«Jo anava al davant i ell m’ha tancat». Lewis Hamilton no donava crèdit i culpava Max de l’accident, tot i que el cert és que tots dos han arribat molt passats al revolt i el neerlandès ha tancat l’anglès. Cap dels dos ha cedit i Verstappen ha sigut el més mal parat.