opinió personal

Fernando Alonso: «Espanya és el millor país del món i s'ha de valorar molt més»

El pilot asturià afirma que «està molt trist» pels incidents a Catalunya

aguasch50252357 05 10 2019 el piloto espa ol fernando alonso  toyota gazoo r191005195357

aguasch50252357 05 10 2019 el piloto espa ol fernando alonso toyota gazoo r191005195357 / RALLYE DU MAROC

1
Es llegeix en minuts

El pilot Fernando Alonso ha afirmat que s’ha «de valorar molt més» Espanya, que, per ell, és, «sens dubte, el millor país del món» amb la seva «varietat», i es va mostrar «trist» davant dels disturbis de l’última setmana a Catalunya.

«Crec que som, sens dubte, el millor país del món i hauríem de valorar-lo molt més i ser molt més feliços, amb la nostra varietat i amb tot. Em posa trist, em fa tristesa veure algunes imatges i tant de bo se solucioni tot molt ràpid, perquè hem d’estar més orgullosos de nosaltres mateixos», va declarar Alonso en un acte a Madrid.

Els incidents

Notícies relacionades

El pilot asturià, que va presentar aquest dilluns una campanya solidària amb el medi ambient de la seva marca de roba, Kimoa, va dir que veu «amb tristesa» la situació de l’última setmana a Catalunya amb els disturbis després de la sentència del Tribunal Suprem en el judici als polítics del procés, tot i que va considerar que és una cosa en què és «difícil opinar sense ser-hi dins completament».

«Jo he viatjat per tot el món, conec la majoria dels països, i asseguro que no hi ha cap país com Espanya, cap. Ni per la seva riquesa, ni per la seva gent, per la seva varietat de caràcter, gastronomia i costums», va afegir Fernando Alonso.