Ford Kuga PHEV: Així és el SUV ideal per a moure's per Barcelona sense problemes

Es tracta d'un dels SUV híbrids més venuts a Europa

Pots trobar aquest vehicle en els concessionaris de Romacar ABS de la província de Barcelona

El Ford Kuga PHEV és un dels millors SUV del mercat

El Ford Kuga PHEV és un dels millors SUV del mercat / Cedida

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Els SUV s'han convertit en els últims anys en els veritables líders de les vendes de cotxes a Espanya. Això no és casualitat. A mig camí entre un tot terreny i un turisme, aquests vehicles ofereixen molt més espai tant en l'habitacle com en el maleter, major comoditat, una conducció de luxe i gràcies a la seva altura permeten conduir per pistes de terra que, òbviament, no tinguin una complexitat excessiva.

El Ford Kuga és un dels models referents d'aquest segment i, a més, en la seva versió híbrida endollable (PHEV) ha aconseguit colar-se entre el top 10 dels cotxes elèctrics més venuts. I és que la marca nord-americana ha apostat en els últims anys per l'electrificació de la seva gamma de vehicles amb l'objectiu d'oferir opcions més sostenibles als seus clients.

Si estàs buscant un SUV per a moure't per la ciutat en el dia a dia, però, també, per a gaudir de viatges llargs i escapades a la naturalesa, el Ford Kuga PHEV és la combinació perfecta entre la potència, el disseny, la funcionalitat i l'eficiència. Una aposta per una conducció que, sense renunciar a res, també és respectuosa amb el medi ambient.

Vols conèixer més sobre el SUV híbrid endollable de Ford? Continua llegint!

Com és el Ford Kuga PHEV?

Ford Kuga compta amb un dels dissenys més atractius i atrevits del seu segment. La seva nova estètica ha guanyat en grandària, ara és més llarg i ample. El seu frontal i la graella li aporten una estètica agressiva i esportiva que no deixa indiferent, alguna cosa que en les seves configuracions ST-Line i ST-Line X és molt més palpable.

Ford ha apostat també pel confort a l'interior del vehicle, aportant-li més espai que en l'anterior generació i millorant els acabats. Les places davanteres i posteriors han guanyat amplària i altura, però sense acostar-se més al sostre. El maleter del Ford Kuga PHEV compte té una capacitat d'entre 411 i 581 litres, alguna cosa que s'agraeix, sobretot, quan es viatja en família. 

Ford Kuga PHEV: Un híbrid de fins a 225 CV amb molta autonomia

L'autonomia ja no és un problema per als vehicles elèctrics i híbrids, i en el cas de la marca nord-americana és molt palpable. El Ford Kuga PHEV aconsegueix 225 CV (165 kW) de potència amb un motor de gasolina de 2,5 litres i una bateria d'ió-liti de 14,4 kWh. Tot això, sumat a un parell motor de 200 Nm, aconsegueix que l'acceleració de 0 a 100 s'aconsegueixi en 9,2 segons

En total, el Kuga PHEV pot recórrer 66 km en manera 100% elèctric i aconsegueix un consum d'1,4 litres cada 100 km. Però els PHEV tenen una peculiaritat respecte a altres vehicles híbrids: recupera energia amb la frenada i càrrega la bateria mentre estàs conduint. Alguna cosa que, per exemple, per a un ús diari com moure's per Barcelona i els seus entorns, suposa un estalvi molt considerable de consum de combustible.

La tecnologia del Kuga PHEV

Ford sempre ha estat una de les marques líders en l'aplicació de les últimes tecnologies en els seus vehicles. El Ford Kuga PHEV compta amb dues pantalles: un quadre d'instruments digital de 12,3 polzades i una tauleta central de 8 polzades amb el sistema SYNC 3. Opcionalment, també, es pot incorporar el ‘head-up display’.

Però el Kuga PHEV també és tota una experiència de conducció gràcies a la seva tecnologia d'assistència. El Ford Co-Pilot 360, per exemple, controla la velocitat i l'ajusta en funció del cotxe que li precedeix i, fins i tot, pot reconèixer senyals i ajustar la velocitat a la qual correspongui. Una petita cambra panoràmica en la part frontal també ajuda a detectar persones, vehicles o ciclistes que s'acostin i el Sistema d'informació d'angles morts (BLIS) s'encarrega de detectar obstacles i evitar la maniobra.

El sistema 'Active Park Assist' realitza les maniobres d'estacionament de manera automàtica

/ Cedida

El SUV PHEV de la marca estatunidenca també compta amb un detector de senyals de trànsit o el sistema ‘Active Park Assist’ amb el qual el cotxe fa de manera automàtica totes les maniobres, entre molts altres.

Avantatges fiscals del Ford Kuga PHEV

Però, a més, gràcies a la seva mecànica, el Ford Kuga PHEV llueix les etiquetes ECO i ZERO de la DGT, alguna cosa que proporciona una sèrie de beneficis:

Etiqueta ECO. Amb ella es pot aconseguir una exempció de l'impost de matriculació i un 75% de bonificació en l'IVTM. A més, el vehicle no tindrà cap restricció per a moure's pel centre de ciutats com Barcelona.

ZERO. Impost de matriculació gratuït, reducció de fins a un 75% en l'impost de circulació, estacionament regulat gratuït i exempció de pagament en algunes autopistes.

Els vehicles híbrids endollables ofereixen avantatges fiscals

/ Cedida

Quin és el preu del Ford Kuga PHEV i on comprar-lo a Barcelona?

El preu del Ford Kuga PHEV part dels 35.188 euros en la seva versió ST-Line i aconsegueix els 46.000 euros en la seva versió Vignale. Una relació qualitat-preu excel·lent per a un vehicle que ofereix un disseny únic i les últimes novetats del sector. A Barcelona podràs trobar el model PHEV, a més de l'EcoBlue Hybrid, Electric Hybrid, EcoBlue Dièsel i EcoBoost Gasolina, en qualsevol dels concessionaris de Romacar ABS de la província de Barcelona (Carrer Potosí, Sant Boi, Sant Just Desvern). Assessorament personalitzat, un catàleg ampli i el preu competitiu.

Més Informació

Més Informació

-933602440

-En la seva pàgina web