02 juny 2020

Anar al contingut

S'entregaran a la tardor

La Harley-Davidson elèctrica arriba a Espanya

El fabricant obre el termini per poder reservar una unitat de la LiveWire

Europa Press

La Harley-Davidson elèctrica arriba a Espanya

El fabricant nord-americà Harley-Davidson ha obert el termini per poder reservar una unitat de la nova motocicleta elèctrica LiveWire al mercat europeu, tot i que les primeres unitats s’entregaran als clients a la tardorArribarà amb un preu de partida de 33.700 euros.

Només els concessionaris autoritzats de Harley-Davidson LiveWire podran acceptar la senyal anticipada i garantir l’entrega d’una motocicleta pertanyent a aquesta primera remesa d’unitats que arribarà al mercat europeu, i l’entrega als clients de la qual tindrà lloc aquesta tardor.

La LiveWire representa el futur de Harley-Davidson, aportant propulsió elèctrica d’alt rendiment i connectivitat mòbil al motorista. Amb un motor H-D Revelation, és capaç d’accelerar de 0 a 100 quilòmetres per hora (km/h) en 3 segons i de 100 a 129 km/h en 1,9 segons.

225 quilòmetres d’autonomia

La seva bateria li proporciona 225 quilòmetres d’autonomia en ús urbà o 142 quilòmetres en un ús mixt, mesurat utilitzant el cicle d’ús combinat de MIC City i MIC a 113 km/h.

L’energia de la LiveWire es reposa a través d’una sèrie de diferents opcions de càrrega. El carregador integrat de Nivell 1 es pot connectar a una presa de corrent domèstic estàndard de 220 volts amb un cable d’alimentació incorporat sota el seient de la moto. El RPH (rang per hora) del temps de càrrega d’aquest Nivell 1 és de 21 quilòmetres per cada hora de càrrega, i per això està previst que la nova motocicleta es carregui completament durant la nit.

Tots els concessionaris Harley Davidson que venguin el model LiveWire oferiran un punt de càrrega ràpida públic d’aquest tipus DCFC.