06 jul 2020

Anar al contingut

UN MUNDIAL MINVANT

Cancel·lat el GP de Motegi (Japó) de l'octubre pel coronavirus

La cita estava prevista entre el 16 i el 18 d'octubre i s'anul·la per la situació «imprevisible» que hi pugui haver a la tardor

El Periódico

Cancel·lat el GP de Motegi (Japó) de l'octubre pel coronavirus

La FIM, l’IRTA i Dorna Sports han anunciat aquest dilluns la cancel·lació del Gran Premi del Japó al circuit Twin Ring Motegi, que s’havia de disputar del 16 al 18 d’octubre, com a conseqüència de l’actual pandèmia de Covid-19.

Kaoru Tanaka, president de Mobilityland Corporation, va assenyalar en una nota de premsa que «Mobilityland s’ha estat preparant per al Gran Premi del Japó d’aquest any, no obstant, les situacions al Japó i Europa són impredictibles i s’espera l’extensió de la prohibició internacional de viatges».

«L’actual pandèmia de Covid-19 va obligar a la cancel·lació de l’esdeveniment, que estava programat del 16 al 18 d’octubre al circuit Twin Ring a Motegi», va dir la FIM en un comunicat. És la primera vegada des de 1986 que un Gran Premi del Japó no serà al calendari del campionat del món. Hi ha tres fabricants japonesos (Honda, Yamaha i Suzuki) competint en el Mundial. L’icònic traçat de Twin Ring Motegi era al circuit des de 1999.

En la temporada de Moto GP que havia de començar el 8 de març encara no s’ha fet cap cursa. En aquella data, en la cita de Qatar, només hi va haver les carreres de Moto2 i Moto3.