ELS REIS MAGS DEL PENTACAMPIÓ

Lorenzo es compra un esportiu de més de dos milions d'euros

El pentacampió del món mallorquí, que acaba de retirar-se de la competició, adquireix un dels 100 Pagani Huayra Roadster que es fabricaran

«He hagut d'esperar més de dos anys perquè me l'entreguessin, però estic molt orgullós de tenir-lo», va reconèixer l'expilot de Honda al rebre'l

10000000 273881593567994 3609252720284927121 n vid 07 194847 / periodico

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Jorge Lorenzo, de 32 anys, pentacampió del món de motociclisme, torna a estar de moda. Bé, mai hi ha deixat d'estar. L’any passat, per la seva enorme dificultat per aconseguir el control de la poderosa Honda RC213V de l’equip campió Repsol Honda, com a company del gairebé invencible Marc Márquez, posseïdor de vuit títols mundials. A final de temporada, principis de novembre, a l’anunciar la seva retirada del món de les carreres. Poc després, perquè va comentar que se n’anava de vacances a Bali amb uns amics «amb bitllet d’anada, però encara no de tornada». I tot just tornar de la platja perquè va anunciar que aquest any tornaria al pàdoc de MotoGP «tot i que amb menys pressió» que abans.

Va ser en aquell instant quan va començar a comentar-se que, probablement, el pentacampió mallorquí estava meditant la possibilitat de convertir-se en el pilot provador de Yamaha per ajudar Valentino Rossi, Maverick ViñalesFabio Quartararo i Franco Morbidelli a intentar destronar Márquez aquesta temporada. O fins i tot, qui sap, si el seu amic l’enginyer italià Gigi Dall’Igna, cervell de la firma Ducati, el pot convèncer que esculli la marca de Borgo Panigale per fer el que abans feia l’impetuós i velocíssim australià Casey Stoner, ajudar a millorar la ja fabulosa ‘Desmosedici’.

Només hi haurà 100 unitats

El cert és que Lorenzo segueix al cim, i més després del divertit joc que ha protagonitzat, durant l’últim mes, al seu Instagram, on té gairebé dos milions de seguidors. A finals del 2019, va publicar un missatge en què, rere un vistós teló, escrivia: «Estimats Reis Mags... aquest any m’he portat millor que mai». I deixava la pregunta en l’aire de «¿què hi haurà darrere del teló?» I arribat el dia 6 de gener, sí, el dia dels ‘mags’, ho va ensenyar, ho va destapar, ho va descobrir.

Lorenzo s’acaba de regalar, per començar l’any de la seva retirada (o no), un impressionant descapotable de més de dos milions d’euros. Hi ha qui parla, fins i tot, de 2,3 milions d’euros. Es tracta d’un dels 100 Pagani Huayra Roadster que està fabricant, amb la meticulositat d’un orfebre, l’italià Horacio Pagani, a la seva factoria de San Cesario sul Panaro, a Itàlia. El mateix Pagani li va fer entrega del descapotable en una cerimònia que pot veure’s en el vídeo que Lorenzo ha fet públic.

Dos llargs anys d’espera

Notícies relacionades

«He hagut d’esperar més de dos anys, però ha valgut la pena», va escriure el pilot mallorquí el dia de Reis. «Orgullós de ser un dels 100 propietaris d’aquesta obra d’art sobre rodes. Gràcies, Horacio i tot el teu equip, m’heu fet molt feliç».

El cotxe està construït amb els materials més sofisticats que existeixen, entre ells la fibra de carboni, que l’encareix moltíssim, i està equipat amb un impressionant motor Mercedes AMG 6.0 V12 biturbo, que ofereix més de 750 cavalls de potència i una velocitat punta de 388 quilòmetres per hora.

Temes:

Jorge Lorenzo