Gran any familiar

Lucía Rivera va acompanyar Marc Márquez en els festejos del Mundial

La nòvia del campioníssim de MotoGP va estar al 'corralito' de Xest per celebrar el 12è triomf del vuit vegades campió del món

Lucía Rivera va acudir, al costat de la família Márquez Alentá, a la gala de comiat del campionat al Palau de Congressos de València

rozas50951086 grafcva9878 cheste  valencia   17 11 20 el piloto espa ol y 191118110955

rozas50951086 grafcva9878 cheste valencia 17 11 20 el piloto espa ol y 191118110955 / Kai Forsterling

3
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Mai se n’han amagat, però sempre, sempre, han sigut discrets, molt discrets. No han ocultat el seu amor ni que estan junts, però hi ha hagut més soroll a les xarxes socials que presència mediàtica o moments estel·lars de cara als mitjans de comunicació. Però l’últim gran premi de l’any, celebrat el cap de setmana passat, al circuit valencià de Xest, ha sigut el lloc escollit perquè tothom els veiés, per primera vegada, junts.

Marc Márquez, de 26 anys, campioníssim de MotoGP, el noi que ha arrasat amb totes les marques i rècords aquest any (campió de pilots, constructors, escuderies, rècords de punts, millor marca de podis, més diferència de la història respecte al segon classificat, 12 victòries i 18 podis en 19 grans premis...), va rebre la felicitació de la seva nòvia, Lucía Rivera, en el mateix ‘corralito’ de Xest, discretament situada a la tercera fila de l’equip, va esperar el seu torn després de l’eufòria desencadenada per la victòria del campió, que va rebre l’abraçada del seu pare Julià i de tot el seu equip. A continuació, va aparèixer Lucía des del darrere i va besar Márquez.

Lucía Rivera i Marc Márquez, a l’entrada del Palau de Congressos, de València. / MOTOGP.COM

Fa poc menys d’un mes, en una entrevista amb El Periódico de Catalunya, Márquez va reconèixer que tenia nòvia i que se sentia l’home més feliç del món. «Podem parlar-ne, sí», va començar comentant. «Tinc novieta i estic molt content, soc molt feliç. Ja sap, sempre apareixen situacions noves en la teva vida, i aquesta n’és una. Però sí, estic molt content perquè m’aporta molta felicitat. És evident que, si no fos així, no estaríem junts ¿oi? I, respecte a la meva professió, a les carreres, crec que no em despistarà. Si tens parella és per sentir-te millor, perquè t’aporti estabilitat i felicitat».

La família per complet, a Xest

Va ser la mateixa xerrada en què va confessar estar totalment desconcertat pel final de les obres de la seva primera casa «crec que serà l’última», a la qual espera anar-se’n a viure a començaments de l’any que ve. «Juro que és la primera i última casa que em faig. Això de fer obres és horrible, impressionant, no havia viscut res igual. Si Honda trigués tant a fer la moto de l’any que ve, em quedaria sense competir la temporada que ve. Espero poder estrenar-la al gener o així. Ves a saber...»

Notícies relacionades

Els germans Márquez, Marc i Àlex, que avui mateix podria convertir-se en el company d’equip a l’escuderia Repsol Honda, han comptat aquest cap de setmana, com sol ser habitual en els quatre grans premis que se celebren a Espanya, amb la presència de la seva mare, Roser Alentà, i els seus oncles Ramon i Lluïsa, els responsables del club de fans de tots dos. Malgrat que Àlex va acabar caient en la carrera de Moto2, víctima de la pressió que està vivint pel tancament del seu fitxatge per Honda MotoGP, la felicitat va ser completa, no només al circuit de Xest, on Marc va tornar a protagonitzar una de les seves exhibicions al derrotar el francès Fabio Quartararo, que tots consideren ja l’anti-Márquez, sinó a la festa final d’entrega de trofeus celebrada alPalau de Congressos de València, on Lucía no es va separar de la família Márquez-Alentà.

La jove, de 21 anys, va ser fotografiada al costat del pilot per primera vegada el febrer d’aquest any i, des d’aleshores, la parella ha suscitat un enorme interès mediàtic. Lucía és filla de la model i actriu Blanca Romero i el seu pare adoptiu, el torero Cayetano Rivera, de qui ha heretat el cognom.

Temes:

Marc Márquez