FURT A MOTOGP

L'insòlit robatori d'un comissari de pista a Àlex Rins

El pilot català de MotoGP va obtenir el segon lloc al circuit de Jerez i, quan va sortir a celebrar-ho, el comissari li va furtar una peça de la moto

aguasch48024658 motogp rider alex rins of spain celebrates on the podium aft190506110230

aguasch48024658 motogp rider alex rins of spain celebrates on the podium aft190506110230 / Miguel Morenatti

1
Es llegeix en minuts

Un fet mai vist als circuits de Moto GP. El pilot català de 23 anys Àlex Rins, va fer una gran carrera i va obtenir el segon lloc per darrere del cerverí Marc Márquez al circuit de Jerez del Campionat del Món de Velocitat. Tot i així, l’èxit de Rins va quedar en segon pla per un moment quan el comissari de pista que li aguantava la moto quan el pilot va anar a celebrar el podi amb els aficionats, li va treure una de les peces de la moto sense que la figura de Suzuki se n’adonés, tot i que hi va haver una càmera de Dazn que va gravar tota la seqüència.

 El que el comissari li va furtar va ser la funda de l’oli del líquid de fre, tot i que després se’n va penedir i l’hi va tornar. "No sé què dir, he vist les imatges i és increïble, suposo que devia estar emocionat", va expressar, amb humor, el motociclista. I va afegir: "Si el veig a Wallapop per 5.000 euros el compro", va finalitzar entre rialles.

Temes:

Álex Rins