DIVERTIDA ENTREVISTA

Márquez confessa a Marc que s'està construint una casa per viure sol

La companyia Repsol, principal patrocinador de l'equip Honda de MotoGP, difon un curiós, divertit i amè vídeo en què Márquez s'autoentrevista

'El que no pot faltar a la meva nova casa és un garatge immens per als meus cotxes, motos i bicis, així com sofà, manta i pel·li, vital,' confessa el tetracampió

3
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Marc Márquez, vestit de jove despreocupat, modern, divertit, acabat de sortir del barber, ha entrevistat el Marc Márquez pilot, ja sis vegades campió del món (quatre de MotoGP, en els últims cinc anys), en una xerrada molt divertida que ha difós la companyia Repsol, principal patrocinador de l’equip oficial Honda, que, de la mà del pilot de Cervera i el veterà Dani Pedrosa, dominen, de moment, el Mundial 2018 de la màxima categoria.

En el divertit i impecable vídeo, hàbilment muntat, Marc i Márquez conversen despreocupadament i simulen conèixer-se molt bé. D’aquí que algunes de les preguntes com, per exemple, la que fa referència a les victòries del seu germà Àlex en els jocs de la Play sorprenguin, graciosament, el pilot. "És tan bo que li solc dir que el que hauria de fer és dedicar-se a això." O com quan li fa recordar el dia que es va perdre en un immens camp de blat de moro i per sortir-ne es va haver de guiar per la veu del seu avi.

Mai no s’ha mogut de Cervera

El cert és que la conversa, més que entrevista, descobreix coses inèdites el campioníssim de Cervera (Lleida), com pot ser el fet que s’està construint una casa als voltants del seu poble natal (res d’Andorra, com van denunciar uns desinformats el desembre de 2014 que van provocar una conferència de premsa de desmentiment en què Márquez es va posar a plorar pel mal que se li havia causat), on, segons va explicar, hi ha dues coses que no hi poden faltar i que ja les ha comentat a l’arquitecte que l’ha dissenyat.

“Li vaig dir que, sobretot, necessito un garatge molt gran per a les meves motos, tant de carrer, carretera i/o entrenament, i per als cotxes i les bicicletes”, relata Márquez. Quan parla de motos, lògicament, es refereix a les Honda de motocròs, especialment preparades per entrenar en ‘dirt-track’ i a la muntanya, també per a les seves múltiples bicicletes (i les del seu germà) de muntanya. I quan parla de cotxes és evident que es refereix a la gran col·lecció de BMW esportius que té, fruit dels premis que ha guanyat com a líder, en cada temporada, de ‘poles positions’, gesta que és premiada sempre amb un valuosíssim BMW. A més del seu nou, flamant i veloç Honda Civic i molts cavalls.

"Que si lligo més per ser famós? Doncs sí, però tu has de discernir ràpidament si la noia s’apropa a tu perquè ets el Marc o perquè ets Márquez"

Marc Márquez

Pilot oficial de l’equip Repsol Honda de MotoGP i sis vegades campió del món

La segona cosa que, segons relata Márquez a Marc, no pot faltar a la seva nova casa “és una sala d’estar gran, on hi hagi un gran sofà, perquè no hi ha res més important que ‘sofà, manta i peli’, per descomptat.”

Confiar cegament en els teus

Notícies relacionades

Quan el jove i trempat Marc li pregunta a Márquez quin consell li donaria, el pilot no s’ho pensa ni mig segon: “Confia cegament en els teus. Nosaltres vivim envoltats de gent que ens elogia, que ens adula, i hem de saber comportar-nos en cada moment. Per sort, jo he tingut pocs mals moments, però, quan han arribat, sempre m’he apropat als meus i, al marge de sentir-me protegit, he seguit els seus consells”.

La xerrada es tanca amb una pregunta molt directa de Marc a Márquez: sent famós, deus lligar molt més, no? “Quina pregunteta, no?”, li respon Márquez. “Bé, sí, però tu has de saber discernir ràpidament si aquesta noia s’apropa a tu perquè ets el Marc o perquè ets Márquez”. El que sí que assenyala el tetracampió del món de MotoGP és que “els pilots de motos encara tenim un avantatge sobre altres esportistes d’elit importants, d’esports molt més coneguts, populars i universals que el motociclisme, com podria ser el futbol, i és que nosaltres anem a països on pots passar bastant o molt desapercebut i això t’ajuda a connectar amb gent que potser no sap qui ets, cosa que resulta molt difícil a gairebé tots els països d’Europa”.

Temes:

Marc Márquez