Montmeló rendeix homenatge a Luis Salom amb 41 imatges

El jove pilot mallorquí va morir, als 24 anys, fa un any en la primera jornada d'entrenaments del GP de Catalunya

Pere Mas, president de la Federació Balear de Motociclisme; Carmelo Ezpeleta, màxim responsable del Mundial, i Àngel Viladoms, president de la Federació Espanyola, han inaugurat avui, al circuit, una exposició que recorda Luis Salom.

Pere Mas, president de la Federació Balear de Motociclisme; Carmelo Ezpeleta, màxim responsable del Mundial, i Àngel Viladoms, president de la Federació Espanyola, han inaugurat avui, al circuit, una exposició que recorda Luis Salom. / EMILIO PÉREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Montmeló ha començat a ambientar-se aquest dijous, en un dia assolellat, de cara a la celebració del Gran Premi de Catalunya, setena carrera de la temporada. Després que Jorge Lorenzo (Ducati)Maverick Viñales (Yamaha) i Marc Márquez (Honda) protagonitzessin, amb una visita a l'escenari del Liceu de Barcelona amb les seves motos, la promoció més vistosa de totes les que s'han fet fins ara, aquest dijous s'ha inaugurat, al Circuit de Catalunya, seu del gran premi, una preciosa mostra de 41 imatges de 41 fotògrafs diferents del Mundial, que s'exposarà a l'immens passadís de la sala de premsa i el box del traçat català.

UN RECORD MOLT ÍNTIM

Notícies relacionades

Carmelo Ezpeleta, màxim responsable del Mundial, en companyia d'Ángel Viladoms, president de la Federació Espanyola de Motociclisme, i Pere Mas, president de la Federació Balear, han passejat durant el matí pel recinte i observat, amb detall, cada una de les imatges, "ja que moltes d'elles", com recordava Viladoms, "les tenim encara a la nostra memòria, refrescades pel tràgic accident que vam viure ara fa exactament un any en aquest traçat".

Tant Ezpeleta com Viladoms i Mas van rememorar la personalitat de Salom mentre miraven les imatges. "Un noi molt, molt, educat, sempre acompanyat per Maria Antònia, la seva mare, que ens feia a tots la vida molt agradable", assenyala el responsable de Dorna. "Per a nosaltres va ser duríssim perdre el Luis, perquè era el nostre màxim representant als circuits i tots confiàvem en el seu ascens a les màximes categories", diu Mas, tremendament il·lusionat que Joan Mir, actual líder del Mundial de Moto3, pugui convertir-se en el relleu de Salom o del ja pentacampió Jorge Lorenzo.

Temes:

Luis Salom Moto2