Rins espera competir a un alt nivell a Anglaterra

El pilot català de Moto2, segon del Mundial, ha sigut operat de la fractura de la clavícula esquerra i aviat començarà la seva recuperació de cara a la carrera de Silverstone

rozas35281988 barcelona  25 agosto 2016   lex rins y el doctor xavier mir 160825115254

rozas35281988 barcelona 25 agosto 2016 lex rins y el doctor xavier mir 160825115254

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA

Àlex Rins, pilot de l'equip Páginas Amarillas HP 40, propietat del bicampió del món de 250cc Sito Pons, ha sigut operat aquest matí de la clavícula esquerra pel doctor Xavier Mir a l'Hospital Universitari Quirón Dexeus. Rins, que és segon del Mundial de Moto2 a només 19 punts del campió francès Johan Zarco (181-162) quan encara queden set grans premis per disputar-se (175 punts), va patir ahir una caiguda en un entrenament dels que formen part de la seva rutina de treball entre carreres, i es va fracturar la clavícula esquerra. Rins, que s'estava entrenant amb una petita moto de 100cc, ha hagut de passar pel quiròfan perquè li col·loquessin una placa i reduir la fractura.

L'EXPLICACIÓ MÈDICA

Després de la intervenció quirúrgica, el doctor Mir va explicar que "la fractura és al terç mitjà de la clavícula esquerra". L'equip mèdic "ha hagut de reduir la fractura i ha col·locat una placa de titani amb els cargols bloquejats de sis orificis. Posteriorment, hem fet unes radiografies de control que ens han evidenciat que la fractura estava reduïda i hem procedit a tancar la pell i la musculatura al voltant de la clavícula. La nostra idea és que estigui ingressat fins demà amb tractament analgèsic per fer la pròxima cura dilluns i començar aquell mateix dia amb la rehabilitació”.

Notícies relacionades

LES ESPERANCES DE RINS

Tant Rins com l'equip de Pons està convençut que el pilot català podrà competir a un alt nivell al Gran Premi d'Anglaterra, que se celebra la setmana que ve al circuit de Silverstone. Rins va tornar a il·lusionar-se amb la possibilitat d'aconseguir el títol de Moto2 al retallar 15 punts de desavantatge respecte a Zarco diumenge passat, al Gran Premi de la República Txeca, ja que Rins, sota la pluja, va acabar segon darrere de l'alemany Jonas Folger, mentre que l'actual campió de la categoria intermèdia va acabar desè.

Temes:

Álex Rins