Concerts de referència

Macaco, Miki Nuñez i Delafé protagonitzaran el ‘Music Week’ de Mollet

El Refresc’Art aterra a Mollet per promocionar l’oci

Dionisio (PSC) presenta la nova estructura del Govern municipal de Mollet

ialvarez46963383 television  miki graba en barcelona el videoclip de  la vend190509135238

ialvarez46963383 television miki graba en barcelona el videoclip de la vend190509135238 / JOSEP ECHABURU

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet (Vallès Oriental) viurà la segona edició del festival ‘Music Week’ els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol amb una àmplia oferta de concerts. De fet, el certamen arriba amb actuacions de quatre grups capdavanters del panorama musical, un més que l'any passat: El Pot Petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules.

Des del consistori expliquen que el festival s'ha organitzat amb la voluntat de fomentar l’«activitat cultural i de lleure del col·lectiu més jove de la ciutat». Per aquesta raó, de nou, s’aposta per un model de festival obert a tothom, amb actuacions gratuïtes i amb concerts destinats al públic infantil, amb l’aposta pel grup el Pot Petit.

Tots els concerts se celebraran al parc de Ca l’Estrada. En aquesta edició s'ha engrandit la programació amb l'aposta per El Pot Petit –per atreure el públic infantil–, un grup que inaugurarà el festival, el dia 11 de juliol, a les 20.00 hores i li seguiran tres concerts més.

Macaco obrirà el gruix del programa de MMW 2023 dimecres, 12 de juliol. Macaco presentarà al festival de Mollet el seu nou treball ‘Vuelame el corazón’. Miki Núñez, actuarà l’endemà dijous, és un artista versàtil amb una experiència àmplia en l’àmbit de la música. Miki Núñez, actuarà l’endemà dijous, un artista versàtil amb una experiència àmplia dins de l’àmbit de la música.

Finalment, Delafé y las flores azules tancaran el festival el divendres 14 de juliol. El grup està integrat per Marc Barrachina, Oscar D’aniello i Helena Miquel, tots tres procedents d’altres grups de l’escena musical barcelonina. Les seves cançons són entre el rock, el pop, el soul i l’electrònica.

Participació del teixit cultural

Participació del teixit culturalDes de l’organització s’ha volgut vincular l’esdeveniment al teixit cultural. Per aquest motiu, la Coordinadora de Cultura Popular de Mollet del Vallès serà, un any més, l’encarregada de gestionar el servei de bar del festival.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé exposa la voluntat «volem que el Mollet Music Week reculli el nostre compromís amb la cultura, entenent-la com un dret i no com un privilegi, fent-la arribar a gran part de la població de la ciutat i de tots aquells que vinguin de fora». I ha afegit que «sabem que molts joves tenen com a afició la música en directe i anar als festivals i d’allà va néixer l’any passat el Mollet Music Week, un festival que es consolida aquest any, en el qual gaudirem de quatre dies de música, un més que l’any passat, el primer dirigit al públic infantil i tres concerts de grups capdavanters».

Notícies relacionades

El portaveu de la Coordinadora de Cultura Popular, Asier Ruiz, ha assegurat que el col·lectiu participa en el festival perquè «això és cultura i nosaltres som cultura. No podíem faltar-hi. Mollet Music Week reverteix en el poble i esperem que sigui allà per molts anys més».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès