Oci

Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l’escola Joan Abelló

El pati escolar obrirà els divendres de 18 a 21 hores i els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores per a tota la ciutadania

Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l’escola Joan Abelló
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir d’aquest divendres, 20 de gener, l’escola Joan Abelló de Mollet (Vallès Oriental) obrirà el seu pati perquè la ciutadania pugui fer ús de la instal·lació, i així s’afegeix a les escoles Joan Salvat Papasseit, Col·legis Nous i Sant Jordi.

L’obertura d’aquests espais d’oci més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del Pla educatiu entorn, que té per objectiu aconseguir que tots els veïns de la localitat puguin aprofitar aquests espais escolars per escampar-se.

El pati de l’escola Joan Abelló obrirà els divendres de 18 a 21 hores i els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Notícies relacionades

«Des de l’ajuntament hem considerat incrementar l’oferta de patis oberts a la ciutat i, en aquest cas, ho fem amb l’escola Joan Abelló per continuar ampliant els espais socials i d’oci per a criatures, joves i les seves famílies», ha puntualitzat l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet