Salut

L’Hospital de Mollet comença a tramitar les incapacitats temporals

Des de Salut estan treballant per portar-ho a la resta d’hospitals catalans

L’Hospital de Mollet comença a tramitar les incapacitats temporals

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Mollet, juntament amb el de Granollers i el de Sant Celoni, han començat a gestionar les incapacitats temporals per ingrés hospitalari des del mateix centre. Aquesta mesura sorgeix amb l’objectiu d’alliberar els centres d’atenció primària (CAP) d’aquest tipus de gestions. Des del Departament de Salut asseguren que els tres centres mèdics compten amb l’equipament informàtic pertinent per tramitar-les.

Els pacients podran sol·licitar la baixa per ingrés des del mateix centre, sense acudir al CAP

La iniciativa beneficia la població en edat laboral i forma part d’un grup de mesures de Salut per desburocratitzar i agilitar l’atenció primària. Si després de set dies continua ingressat, es genera un comunicat de confirmació automàtic, que té una validesa de 14 dies. És una mesura que permetrà que els pacients que ingressin via urgències o amb visita programada puguin sol·licitar la baixa laboral i rebre-la directament a La Meva Salut, evitant així el desplaçament dels familiars al CAP.

Notícies relacionades

La gestió a través dels hospitals va començar el febrer del 2022 amb una prova pilot a l’Hospital Parc Taulí, Sabadell. Des de Salut preveuen que s’estalviarà entre 180.000 i 324.000 visites anuals als centres d’atenció primària.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet