19 i 20 de novembre

Mollet celebrarà la primera edició de la Festa de la Infància aquest cap de setmana

En el marc de l’esdeveniment se celebraran activitats com tallers, espectacles infantils de música i teatre o sessions de contacontes, entre d’altres

Mollet celebrarà la primera edició de la Festa de la Infància aquest cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha organitzat per a aquest cap de setmana (19 i 20 de novembre) la primera edició de la Festa de la Infància, un esdeveniment que busca celebrar la infància i la família en el marc del qual se celebraran tallers, sessions de contacontes, espectacles infantils de música i teatre, entre d’altres.

Així, el dissabte 19 en el parc de Can Mulà hi haurà activitats de 10.30 a 14 h i de 15.30 a 18 h. Durant tota la festivitat hi haurà inflables, un espai de jocs Orkestronia i un espai per a nadons de 0 a 3 anys. A més, també hi haurà tallers i un espectacle itinerant.

El diumenge 20 se celebrarà una cercavila que sortirà de la Pl. Prat de la Riba i arribarà fins al Teatre de Can Gomà, on l’entitat La Xarxa llegirà un manifest. A les 12 h, amb entrada, també se celebrarà una representació de l’obra infantil Odissea del riure perdut.

Notícies relacionades

El programa al detall ja es pot consultar ‘online’.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet