Cultura

El Sona Mollet amplia a quatre el nombre de dies de concerts

La Mollet Jazz Band donarà el tret de sortida a un festival que es portarà a terme entre el 6 i el 9 d’octubre

El Sona Mollet amplia a quatre el nombre de dies de concerts

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Sona Mollet, el Festival Internacional de Música - Memorial Anna Villaescusa Rebull de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), torna en el seu format habitual després de dos anys de pandèmia amb la novetat d’ampliar a quatre els dies de concert, que es portaran a terme entre el 6 i el 9 d’octubre.

En la seva setena edició serà la Mollet Jazz Band qui donarà el tret de sortida al Sona Mollet, amb una actuació gratuïta el dijous 6 d’octubre a la plaça de Prat de la Riba.

Xavi Torres Trio actuarà l Mercat Vell el divendres 7 d’octubre. Per al cap de setmana es reserven els concerts de música clàssica al Teatre de Can Gomà. Així doncs, dissabte estan programades les actuacions de Raquel Garzás i Pedro Emanuel Pereira, mentre que diumenge serà el torn d’Ensemble Waldstein, Carlos Ferreira i Pedro Manuel Pereira, a més del Cor Jove de l’Escola Municipal de Música, que actuarà sota la direcció de Júlia Meya.

Notícies relacionades

El programa tornarà a portar intèrprets consolidats i joves promeses del panorama musical actual en els estils de jazz, piano i música de cambra. Per la seva banda, el Sona Molletseguirà mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet Música