Mireia Dionisio agafa el relleu de Josep Monràs com a alcaldessa de Mollet del Vallès

  • Per la seva banda, després de divuit anys com a alcalde, Josep Monràs continuarà com a regidor d’Esports i al capdavant de l’associació Àmbit B-30

Mireia Dionisio agafa el relleu de Josep Monràs com a alcaldessa de Mollet del Vallès

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
EFE

Mireia Dionisio (PSC) és des de divendres passat la nova alcaldessa de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) després de ser elegida per majoria absoluta en el ple extraordinari de l’ajuntament vallesà, que va tancar l’etapa de 18 anys com a alcalde de Josep Monràs. Dionisio va ser elegida per 13 vots en un ple en què també es van presentar Marta Vilaret com a candidata d’Ara Mollet-ERC-MES-AM i Marina Escribano (Mollet en Comú).

Mireia Dionisio (Mollet, 1979) exercirà d’alcaldessa fins a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc el 28 de maig del 2023. En la seva primera intervenció, Dionisio va manifestar que assumeix el càrrec «amb passió, coratge, força i energia per fer de Mollet una ciutat cada dia millor».

La nova alcaldessa va voler deixar clar que treballarà amb «compromís, constància i humilitat per aconseguir que tots els molletans i molletanes tinguin les mateixes oportunitats que he tingut jo». Per la seva banda, Monràs continuarà com a regidor d’Esports i al capdavant de l’associació Àmbit B-30.

Notícies relacionades

Aquest és el segon canvi d’alcaldia que es produeix en una ciutat del Vallès Oriental en aquesta primavera i amb un altre alcalde que també va estar 18 anys en el càrrec. Així, el mes d’abril, Alba Barnusell va ser elegida com a alcaldessa de Granollers en substitució de Josep Mayoral.

Llegiu totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet