Fins al set de maig

Mollet estrena la 7a edició de ‘L’Habitació del Farmacèutic’

  • A través d’aquesta mostra col·lectiva, uns 40 creadors donaran a conèixer més de 30 propostes audiovisuals

Mollet estrena la 7a edició de ‘L’Habitació del Farmacèutic’

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mostra audiovisual col·lectiva L’Habitació del Farmacèutic torna al Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) després de dos anys de restriccions per la pandèmia. Des de l’ajuntament expliquen que, a través de l’exposició, uns 40 creadors donaran a conèixer més de 30 propostes audiovisuals. La mostra va obrir les seves portes divendres passat i podrà visitar-se fins al 7 de maig.

De les 20 h fins a mitjanit de divendres passat, els artistes que hi participen ocuparan La Marineta per mostrar tota mena d’obres audiovisuals per les estances del que va ser un hostal, com videoclips, videomappings, videoart, videoinstal·lacions, animació o lliure creació.

L’objectiu de la mostra és difondre els projectes de creadors emergents de Mollet i de tot el territori i fomentar la participació de l’alumnat dels centres educatius de la ciutat.

En aquest sentit, L’Habitació del Farmacèutic acull quinze projectes d’estudiants d’audiovisual del Centre d’Estudis Mollet, un d’estudiants de realització audiovisual d’Innovació Formació Professional (IFP) de Barcelona, i un altre de Creatiu i Tècnic Sabadell (CTS).

El nom de la mostra

L’Habitació del Farmacèutic es va posar en marxa fa set anys perquè, any rere any, es converteixi en un escenari per a noves propostes vinculades a la creació audiovisual des d’un sentit ampli i multidisciplinari.

Notícies relacionades

L’habitació del farmacèutic de l’antic Hostal La Marinette va ser la casa provisional del farmacèutic de Mollet. Allà va elaborar els seus primers preparats mentre esperava poder traslladar-se a la farmàcia que havia comprat. Va ser un lloc de passada per a ell i per a tots els hostes que ocupaven temporalment les cambres de La Marinette, un espai de transició entre les primeres experimentacions i les creacions de les fórmules magistrals que després comercialitzaria a la farmàcia.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO