Energies renovables

Els punts de recàrrega municipal de vehicles elèctrics de Mollet disparen el seu ús durant el 2021

  • El de l’estació de l’avinguda Burgos ha crescut en un 164% durant el 2021, passant de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat

Els punts de recàrrega municipal de vehicles elèctrics de Mollet disparen el seu ús durant el 2021

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet del Vallès (Vallès Oriental) compta amb dos punts de recàrrega municipal gratuïta al centre del municipi, a l’avinguda Burgos i l’avinguda Jaume I. L’ús de l’estació de l’avinguda Burgos ha crescut d’un 164% durant el 2021, passant de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat dels 79 al 179 durant el mateix període.

Per la seva banda, l’estació de l’avinguda Jaume I ha augmentat d’un 380% durant el 2021 passant de 322 recàrregues el 2020 a 1.514 l’any passat. «Tanmateix, s’ha de tenir en compte que en aquest cas, les dades del 2020 són parcials, ja que el punt va entrar en funcionament a mitjans d’any», matisen des de l’ajuntament molletenc.

El consistori assumeix el cost de l’energia subministrada i el manteniment dels punts amb l’objectiu de potenciar l’ús del vehicle elèctric i no contaminant. Es tracta d’Estacions de Recàrrega Semiràpida (EdRsR), amb una potència total de 22 kW cada una. En el cas del punt de l’avinguda Burgos, permet carregar un turisme o motocicleta, i en el cas de l’avinguda Jaume I, dos turismes o motocicletes simultàniament.

Notícies relacionades

«Mollet del Vallès reafirma el seu compromís amb el medi ambient i la promoció de la mobilitat sostenible i segura amb aquests punts de càrrega públics, que a més suposen un incentiu per consumir comerç local mentre el vehicle s’està carregant», defensen des del consistori.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO