Després d’adaptar-se per la covid

La Cursa Popular de Sant Vicenç de Mollet del Vallès torna a córrer pels carrers de la ciutat

  • La prova, organitzada per l’Ajuntament i el Club Atlètic Mollet, es disputarà aquest diumenge 30 de gener a les 10.30 h

  • L’edició anterior es va haver de celebrar en un format adaptat a les conseqüències de la pandèmia

La Cursa Popular de Sant Vicenç de Mollet del Vallès torna a córrer pels carrers de la ciutat

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La XXIII Cursa Popular de Sant Vicenç de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) - 12è Memorial Jordi Solé Tura, recupera el format tradicional i es tornarà a córrer pels carrers de la ciutat i per l’Espai Rural de Gallecs, després que l’anterior edició hagués de celebrar-se en un format adaptat a les conseqüències de la pandèmia.

La prova, organitzada per l’Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet, es disputarà aquest diumenge 30 de gener a les 10.30 h. L’any passat, a causa de la situació derivada per la covid-19, els participants van haver de realitzar un recorregut lliure de 10 km, amb la possibilitat d’anar acumulant la distància durant una setmana.

La carrera consta, com sempre, de dues proves diferents. El recorregut de 10 km serà mixt, amb una part al nucli urbà i una altra a Gallecs i la carrera de 5 km, en canvi, serà totalment urbana. La sortida de les proves serà a l’avinguda del Parc i l’arribada a la Pista Municipal d’Atletisme.

Fins a 1.200 participants

Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web del Club Atlètic Mollet fins al dijous 27 de gener a les 23.59 h, o quan s’arribi als 1.200 participants. Els atletes també poden inscriure’s el mateix diumenge fins a una hora abans de la carrera. Així, des de l’Ajuntament comenten que el preu varia entre els 13 i 17 euros.

Notícies relacionades

El president del Club Atlètic Mollet, Marcos Venteo, ha volgut agrair «a l’Ajuntament de Mollet el seu compromís i esforç perquè aquest any puguem tornar a disfrutar d’una carrera com més semblant millor a les celebrades abans de la pandèmia». No obstant, Venteo ha afegit que «malgrat que la carrera torni a ser presencial, adoptarem una sèrie de mesures com realitzar les sortides escalonades per evitar aglomeracions i l’obligatorietat de portar la mascareta abans de l’inici de la carrera».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO