El seu vincle amb el món de la música

El Museu Abelló de Mollet acull l’exposició fotogràfica ‘Música de cámara’, de Manuel Outumuro

  • A la mostra, el reconegut fotògraf explora el vincle que ell ha establert amb el món de la música

  • La presentació de l’obra tindrà lloc aquest divendres 28 de gener a les 19 h i es podrà visitar fins al 16 d’abril

El Museu Abelló de Mollet acull l’exposició fotogràfica ‘Música de cámara’, de Manuel Outumuro

Museu Abelló

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) acull l’exposició fotogràfica Música de cámara, de Manuel Outumuro. La presentació de la mostra tindrà lloc aquest divendres 28 de gener a les 19 h i els molletans interessats tindran l’oportunitat de disfrutar-la fins al 16 d’abril d’aquest mateix any.

Música de cámara és una mostra de l’obra més musical del reconegut fotògraf. En aquesta Outumuro hi explora el vincle que ell ha establert amb el món de la música, presentant-se en una «crònica visual única» protagonitzada per compositors i intèrprets del panorama musical de les últimes dècades. D’aquesta manera, el Museu Abelló es converteixen temporalment en una partitura en blanc on les notes musicals són una col·lecció de retrats de personatges del món de la música.

Amb els seus posats i actituds, els protagonistes van anar desfilant davant de l’objectiu del fotògraf per ser immortalitzats en una representació suspesa en el temps. En cada una de les sessions que van propiciar aquestes imatges, «la banda sonora de fons va ser tan diferent com diferents van ser cada un dels retratats», expliquen des del Museu Abelló de Mollet.

Notícies relacionades

La càmera d’Outumuro va saber «captar amb mestria» la nota precisa de cada un, i així harmonitzar-los tots, com si es tractés d’una elegant òpera coral.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Museus