Urbanisme

Mollet del Vallès inicia les obres de millora de l’avinguda Llibertat

  • Mentre durin, les parades de fruites i verdura del mercat setmanal s’ubicaran als carrers Ordidores i Rabassaires

  • Els treballs tindran un cost de prop de 200.000 euros i duraran uns tres mesos

Mollet del Vallès inicia les obres de millora de l’avinguda Llibertat

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) iniciarà la setmana que ve les obres de millora de l’avinguda Llibertat. Els treballs tindran un cost de prop de 200.000 euros i duraran uns tres mesos durant els quals, entre altres aspectes, «es millorarà l’accessibilitat i l’asfalt», afirmen des del consistori.

Les obres de millora i asfaltatge de l’avinguda, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, començaran el 24 de gener i es dividiran en 3 fases duraran aproximadament tres mesos. La primera fase començarà el dilluns 24 i els treballs consistiran en la millora de l’accessibilitat als encreuaments de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també millores en la mobilitat a l’avinguda Llibertat.

En aquesta primera fase, el trànsit quedarà tallat pel carril que va en direcció al centre de la ciutat, és a dir, en sentit carrer Berenguer III i no hi haurà afectacions en el bus urbà.

La segona fase consistirà en la construcció d’una plataforma elevada al pas de vianants situat a l’encreuament amb el carrer Berenguer III i tindrà una durada aproximada d’un mes. La tercera fase durarà aproximadament tres dies durant els quals s’asfaltarà i es pintarà tota l’avinguda.

Reubicació del mercat de la fruita i verdura

Des de l’Ajuntament de Mollet expliquen que les parades de fruites i verdura del mercat setmanal s’ubicaran, des de la setmana vinent i fins que acabin les obres, als carrers Ordidores i Rabassaires.

Notícies relacionades

Així, les parades d’utensilis de la llar ubicades en la Illa es mantindran en la seva ubicació habitual.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO